Özgürlük ve İrade Partisi Diriliş İttifakı Ayrılığı (4 Kişi İçeride)

AhmetGn

Özgürlük Ve İrade
Vatandaş
Son yaşanan olaylar nedeniyle ittifakın zarar görmesi ve güvenin sarsılması üzerine, Başkan Online vatandaşlarımıza bildiririz Özgürlük ve irade partisi ittifaktan ayrılma kararı almıştır. İttifakın köklü bir partisi olarak bu duruma göz yummak ilkelerimize aykırıdır. Yaşanan olayların kişisel açıklamalarla hafifletilmeye çalışılması ve bu olayların ittifakın arkasından yürütüldüğünün aşikâr olması, Özgürlük ve İrade Partisi olarak güvenimizi yitirmiştir. Diriliş ittifakı birçok başarıya imza atmış, birlikteliğimiz bir yılı aşkın sürmüştür. Böylesine bir ayrılık yaşamak istemezdik. Bize destek veren ve ittifakın kuruluşunda yer alan, başta Altın Ok Partisi olmak üzere tüm partilere teşekkür ederiz.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
#HerkesİçinÖVİP !

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Bu ittifakta emeği geçen kurucu partiler olan Asil Türk ve Altın Ok partisi ve ÖVİP olarak. kurduğumuz ittifak 1 yılı aşkın süre devam etti sayısız başarılara imza attık. sonradan katılan partilerinde emeklerine sağlık yolumuz açık olsun .

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Son yaşanan olaylar nedeniyle ittifakın zarar görmesi ve güvenin sarsılması üzerine, Başkan Online vatandaşlarımıza bildiririz Özgürlük ve irade partisi ittifaktan ayrılma kararı almıştır. İttifakın köklü bir partisi olarak bu duruma göz yummak ilkelerimize aykırıdır. Yaşanan olayların kişisel açıklamalarla hafifletilmeye çalışılması ve bu olayların ittifakın arkasından yürütüldüğünün aşikâr olması, Özgürlük ve İrade Partisi olarak güvenimizi yitirmiştir. Diriliş ittifakı birçok başarıya imza atmış, birlikteliğimiz bir yılı aşkın sürmüştür. Böylesine bir ayrılık yaşamak istemezdik. Bize destek veren ve ittifakın kuruluşunda yer alan, başta Altın Ok Partisi olmak üzere tüm partilere teşekkür ederiz.
Hayırlısı Olsun. Doğru Hareketi Yapan partilere bir tane daha eklendi

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Hakkınızda hayırlısı olsun başkanım. Tebrik ediyorum. Yolunuz daima açık olsun 🌹

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Hayırlısı Olsun. Doğru Hareketi Yapan partilere bir tane daha eklendi
Forumda başka, ekreme başka, partide başka konuşup partinin başına ben geçeyim diye kırk tarafa yazan sonra açığa çıkınca partiden kovulup sonra yükseleni hedef gösterenlere destek olan umut kendine yakışanı yazmışsın .

Bundan sonra yükselen benim ailem deme komik olma

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Forumda başka, ekreme başka, partide başka konuşup partinin başına ben geçeyim diye kırk tarafa yazan sonra açığa çıkınca partiden kovulup sonra yükseleni hedef gösterenlere destek olan umut kendine yakışanı yazmışsın .

Bundan sonra yükselen benim ailem deme komik olma
Doğru Şuana kadar hiç bir partide yöneticilik yapamadığım için deneyimlemek istemiştim. 😅

Sevim AYDIN

Vatandaş
Peki hangisinde deneyimlemek istedin yükselen gençlikte mi yoksa kendi beyanın olan milli harekatta mı?

Sevim AYDIN

Vatandaş
İki Partininde kurucularına bakarsan anlarsın
Kurucularına değil yönetim kuruluna bakmayı tercih ederim. Eminim ki milli harekâtın yönetim kuruluda mantıklı hareket ediyorsa böyle yapacaktır . Zira hep derim bir kere ihanet eden yine edecektir.