Skandal Röportaj: Oğuzhan Ülker Hakkında Şok İddialar / ÖzgülükMedia (1 Kişi İçeride)

ÖzgürlükMedia

Özgürlük Media Ajansı A.Ş.
Vatandaş
Burda söz vermeniz lazım herşeyi olduğu gibi aktaracağıniza öncelikle
Tarafımıza ilettiğiniz eleştiriyi dikkatle değerlendirdik ve size ÖzgürlükMedia olarak şeffaflık ve tarafsızlık ilkelerimize bağlı olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Röportajların Şeffaflığı:
Şimdiye kadar yaptığımız tüm röportajlar, röportajı veren kişilerin ifadeleri değiştirilmeden, olduğu gibi yayınlanmıştır. Bu, ÖzgürlükMedia’nın temel ilkelerinden biridir. Bu gerçeğin en büyük kanıtı, röportaj aldığımız kişilerin hiçbir itirazda bulunmaması ve yayımlanan içeriklerin doğruluğunu onaylamış olmalarıdır.

Hakkında konuşulan konular ne kadar hassas olursa olsun, ÖzgürlükMedia olarak objektif bir şekilde haber yapmayı sürdüreceğiz. İfade özgürlüğüne ve habercilik etiğine bağlı kalacağımızdan emin olabilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz:
E-posta:
[email protected]
Instagram: @ozgurlukmedia.a.s
Telegram: @memochanis

Saygılarımızla,
ÖzgürlükMedia Ekibi 🌹

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Oğuzhan bir şekilde kendini aklamak için seni hain ilan etmiş
Neden her konu Oğuzhana çıkıyor yükselen gençlik partisi yönetimi olarak biz bir takım kanıtlar neticesinde umut beyi partimizden ihraç etmiş olamaz mıyız?
Bu kadar size batma sebebi ne merak ediyorum.

MustafaÇvk

Yeni Üye
Vatandaş
Mesela hangi dediğinize inanmalıyız.
7 kişi olduğumuz sohbetteki beyanınıza mı yoksa gittiğiniz tarafta söylediklerinize
Ben sizler ile bir defa görüştüm O görüştüğümde ise sadece Oğuzhan Ülker’in bana Anlatıklarını doğru zannediyordum Sonrasında karşı taraf bana ulaşıp Oğuzhan Ülker’in yalanlarını birer birer Açıklığa kavuşturdu Ve onlara Hak verdim sizde sonrasında bana açıklama yaptırmadan Guruptan Direk çıkarmışsınız bir İnsan sorar neden böyle oldu diye. konuşturmadınızki bakın ben sizi tanımıyorum Ama Oğuzhan Ülker’i iyi tanıyorum

Sevim AYDIN

Vatandaş
Ben sizler ile bir defa görüştüm O görüştüğümde ise sadece Oğuzhan Ülker’in bana Anlatıklarını doğru zannediyordum Sonrasında karşı taraf bana ulaşıp Oğuzhan Ülker’in yalanlarını birer birer Açıklığa kavuşturdu Ve onlara Hak verdim sizde sonrasında bana açıklama yaptırmadan Guruptan Direk çıkarmışsınız bir İnsan sorar neden böyle oldu diye. konuşturmadınızki bakın ben sizi tanımıyorum Ama Oğuzhan Ülker’i iyi tanıyorum
Beyefendi doğru tektir sizden o konuşmada yorum yapmanız istenmedi yaşadığınız olay soruldu detay vermek istemiyorum ama orda Oğuzhan birşeyler anlatıp bir karalama yapmadı size bu konuda sorular sordu net sorular sizde evet doğru oldu evet istedi evet verdim evet geri vermedi dediniz bunun yalanla bir alakası yok kimse o konuşmada olmayan bir olay , bir hikaye anlatıp sizi kandırmadı ki tekrar ediyorum olanlarda şahittir size soru soruldu ve sizde onayladınız.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Benim demediğim şeyi demiş gibi göstermeyin evet Ecem’e Gönderdim Askere gitmeden önce Ecemde bana gönderdi Bu konun burda uzamasını istemiyorum Detaylı öğrenmek isterseniz Ulaşabilirsiniz dekont burda net çıkmaya bilir Canlı bir şekildedir banka hareketlerimi göstere bilirim
Peki neden o kadar kişinin arasında hayır vermedi dediniz? O zaman yalan söyleyen sizsiniz.

MustafaÇvk

Yeni Üye
Vatandaş
Hala lafı çarpıtıyorsunuz konu kapanmıştır benim için her kes kafasını önüne koysun partisi için çalşsın

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
Peki neden o kadar kişinin arasında hayır vermedi dediniz? O zaman yalan söyleyen sizsiniz.
Dahil olmadığın, birebir yaşamadığını konu hakkında yorum yapma. Benim üzerimden de birilerine yürümeye çalışma. Zamanında birlikte hareket eden insanlar her şeyi ortaya döktü beni mi karalamaya çalışıyorsun sen şu an?