📣 Efeler Partisi Kuruluş Duyurusu (1 Kişi İçeride)

KutAydin3198

MİLLÎ HAREKAT | Muğla Valisi
Vatandaş
Vay be, gözlerim yaşardı şakasız.

Ben bu aileye Türk Budun çatısı altındayken dahil olmuş, partinin en güçlü ve en zayıf dönemlerine şahitlik etmiş, hep birlikte nice zaferler yaşayıp nice yenilgiler almıştık ve Allah şahidimdir ki, bu zamana dek bu ailenin hiçbir ferdinden kardeşlikten başka bir şey görmemiştim.

Gel zaman, git zaman, bizlere rehberlik edip bizleri bir dava uğruna adeta oyunda var eden parti büyüklerimiz reel hayatlarındaki meşguliyetleri ile daha fazla ilgilenmek durumunda kaldılar ve partimiz son dönemlerde kaybedilen seçimlerin getirdiği yıpranmışlıkların üzerine birtakım ilgisizliklerin de eklenmesi sonucu ele ayağa düştü, en sonunda da Millî Harekat Partisi ile birleşmek suretiyle siyasi hayatı maalesef son buldu.

Şimdi görüyorum ki ailemiz yeniden toplanmış ve ocağımız tütmeye başlamış, ben de kapanma sürecimizde bizlere kucak açan Millî Harekat Partisi' ndeki arkadaşlarımız ile konuşup rızalarını aldıktan ve gündemimizi meşgul eden yerel seçimi alnımızın akıyla atlattıktan sonra bu aileye yeniden dahil olmak isterim, tabi kabul ederseniz. :)

ErenA

EFELER Partisi
Vatandaş

Ben bu aileye Türk Budun çatısı altındayken dahil olmuş, partinin en güçlü ve en zayıf dönemlerine şahitlik etmiş, hep birlikte nice zaferler yaşayıp nice yenilgiler almıştık ve Allah şahidimdir ki, bu zamana dek bu ailenin hiçbir ferdinden kardeşlikten başka bir şey görmemiştim.

Gel zaman, git zaman, bizlere rehberlik edip bizleri bir dava uğruna adeta oyunda var eden parti büyüklerimiz reel hayatlarındaki meşguliyetleri ile daha fazla ilgilenmek durumunda kaldılar ve partimiz son dönemlerde kaybedilen seçimlerin getirdiği yıpranmışlıkların üzerine birtakım ilgisizliklerin de eklenmesi sonucu ele ayağa düştü, en sonunda da Millî Harekat Partisi ile birleşmek suretiyle siyasi hayatı maalesef son buldu.

Şimdi görüyorum ki ailemiz yeniden toplanmış ve ocağımız tütmeye başlamış, ben de kapanma sürecimizde bizlere kucak açan Millî Harekat Partisi' ndeki arkadaşlarımız ile konuşup rızalarını aldıktan ve gündemimizi meşgul eden yerel seçimi alnımızın akıyla atlattıktan sonra bu aileye yeniden dahil olmak isterim, tabi kabul ederseniz. :)
Her zaman olduğu gibi parti hepimizin tüm dostlarımızı tek çatı altında görmek bizi mutlu eder. Senin vesilenle tekrar çağrıda bulunalım Eminimki senin gibi düşünen çok arkadaşımız vardır bulunduğunuz partilere teşekkür ediyoruz yuvanıza dönme vakti geldi ❤️

YUNUS EMRE KORKUT

GÖK TENGRİ BİZ MENEN ⚡BATUGA HAN ⚡
43. Dönem Oyun Başkanı

Tabiki de Basknm herkese kapımız açık açık

KutAydin3198

MİLLÎ HAREKAT | Muğla Valisi
Vatandaş
Her zaman olduğu gibi parti hepimizin tüm dostlarımızı tek çatı altında görmek bizi mutlu eder. Eminimki senin gibi düşünen çok arkadaşımız vardır bulunduğunuz partilere teşekkür ediyoruz yuvanıza dönme vakti geldi ❤️
Malumunuz başkanım, gündemimizi meşgul eden bir yerel seçim gündemi var, müsaadeniz olursa şu seçim gündemi hayırlısıyla bitsin ve kapandıktan sonra bizlere kucak açan arkadaşlarımızın rızalarını alalım, öyle gelelim.

ErenA

EFELER Partisi
Vatandaş
Discordun yasaklı olması sebebiyle pek çok arkadaşımıza ulaşmakta zorluk çekiyoruz. Biraz zorlu süreç olacak ancak eski üyelerimizinde iletişim halinde olduğu diğer arkadaşlarımıza ulaşıp bizlere destek verirse mutlu oluruz. Hızlıca toparlanıp BaşkanOnline Oyununda yerimizi alalım.