25 KİŞİYE 2025 YEŞİL TAŞ ÇEKİLİŞİ (TOPLAM 50.000 YEŞİL TAŞ!) (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Kaykusuz

Yeni Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Eski bir yılı geride bırakıyoruz.

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!
Oyuncu adı: Ali Kaykusuz

ceyhun995

Her Daim Azerbaycan Türk Birliği
Vatandaş

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!
Herkese verseniz 😅

berkalibjk

Yeni Üye
Vatandaş

Bol şanslar dileriz!
berkalibjk

emirbey123

Yeni Üye
Vatandaş

Bol şanslar dileriz!
Herkese çok mutlu olduğu her istediğin gerçekleştiği bir yıl olmasını diliyorum

TEVFİK AYGÜN

Yeni Üye
Vatandaş
Kullanıcı adı:Tevfik Aygün
Kimsenin kimseyi kırmadığı, Ali Cengiz oyunlarının dönmediği, hak edenin kazandığı, gelişimin devam ettiği başkan online oyunuyla güzel bir yıl olması temenni ediyorum...

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Kullanıcı adım: K Ü R Ş A D

2025 yılının, geçmişin hüzünlerini, geleceğimizin umutlarıyla yaşayabileceğimiz sevdiklerimizle mutlu ve sağlıklı bir yıl olmasını dilerim. 🧿🤲

Fersah

Hadimül Milli Gençlik
Vatandaş
Fersah28

Herkese yeni yılda yalan dolansız ve sahte sslerden uzak bir yıl diliyorum. 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...