25 KİŞİYE 2025 YEŞİL TAŞ ÇEKİLİŞİ (TOPLAM 50.000 YEŞİL TAŞ!) (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
hıkmet4646
2025 yılı, tüm dileklerinin gerçeğe dönüştüğü ve hayatının en keyifli anlarının yaşandığı bir yıl olsun. Yeni yılımızın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle. Geçmişin tüm zorluklarını geride bırakıp, yeni yılın sadece güzelliklerle dolu olmasını dilerim.Başkanlarım🇹🇷🐺

U S K A

Üye
Vatandaş
U S K A
Mutlu huzurlu ve başarı dolu bir yıl olması dileğiyle

KaraKızıl

O gün gelecek 🔮
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kullanıcı Adı: Kayıp Patron
2025 başkanı online ailesine ve tüm oyunculara sağlık mutluluk başarı getirsin hep birlikte Daha güzel bir yıl geçirmek dileğiyle iyi oyunlar ve mutlu yıllar

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Kullanıcı Adım:RE0N

Herkes için güzel ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Salih akay

Yeni Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Eski bir yılı geride bırakıyoruz.

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!
Salih akay
Eskisinden yenisine gecilen hersey kutlu olsun

Musa Zavrak

Yeni Üye
Vatandaş

Yeni Yıl boyunca BaşkanOnline ailesi olarak sürprizler yapmak için elimizden geleni yapacağız.
Bu kampanyalar kapsamında yeni yılda 25 kişiye 2025 Yeşil Taş ödülü tarafımızca verilecek olup;
Çekilişe katılmak için bu gönderiye mesaj olarak Oyun Kullanıcı adınızı ve yeni yıl mesajınızı yazmanız yeterli olacaktır.

Bol şanslar dileriz!
Musa Zavrak
2025 yılının insanlık için barış huzur ve sağlıklı bir yıl olmasını dilerim

mercek63

Yeni Üye
Vatandaş

Bol şanslar dileriz!
Mercek63
Yeni yıl tüm başkanlarım için hayırlı uğurlu olması dileğiyle. Mutlu yıllar.

Yusufata40

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kullanıcı adı : Yusufata

herkese Mutlu huzurlu makamlı yıllar diliyorum
Antalya milletvekili

E

Emoji.

Ziyaretçi
Kullanıcı Adı: EmoB

Geçmişinizin Peşinizden Gelmesine İzin Vermeyin. Yeni Yılın Herkesin Dilekleri İle Gelmesi Umuduyla İyi Yıllar.

Mcelik02

Üye
Vatandaş
Mehmet_02

Tüm başkan online oyuncularının ve yönetiminin yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu bir şekilde geçirmelini temenni ediyorum. Selam Saygılar

SARUHAN27

Demir Yumruk Partisi
Vatandaş
SARUHAN27

2025 Yılı herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Sevdiklerimizin kıymetini bildiğimiz bir yıl olsun

Gökhanyvz

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Adım gökhanyvz yeni yıla çocukların oldurulmesigi kazaların olmadığı savaşın güzel bı dünya birakmak dileğiyle bu arada barını saygı ve sevgilerle anıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...