Oyun Başkanı Af Hakkını Kullanması (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
İttifaktan açıklama bekliyoruz. Bu bir ittifak kararı mı?
dışarıdan bir kişinin verdiği karar değildir sayın yönetim ben burada wikiyi başkan online anayaası olarak görüyorum. buna dayanarak yazmışız forumda konuya ve ss atmışız ve ssde yazdığı kural metin nedir. oyun başkanının affı reddedilirse referanduma götürme hakkı mevcuttur bu kuralı yazan oyunlar değildir. sizlersiniz ozaman wikiden bu kural kaldırılsın kimse kafasına göre bişi yapmadı burada ben kural dışı bir durum görmüyorum ve hakaret yada oyun yönetimini tehditte görmüyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Başkanım Bu bir kaç partinin almış olduğu bir karar olabilir bunda olağan dışı birşey yok gayet normal. Bunu referanduma götürerek tüm oyuncularında kararına bıralmak en adil olan yol. Sonuçta başkan online yönetimi burada partileri değil tüm oyuncuları temsil etme makamı, elbette oyuncuların çoğunluğunun istediği bişeyi yapmak gerekiyor. Bunun adıda demokrasi 😊
mesela hangi partiler ?

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Başkanım Bu bir kaç partinin almış olduğu bir karar olabilir bunda olağan dışı birşey yok gayet normal. Bunu referanduma götürerek tüm oyuncularında kararına bıralmak en adil olan yol. Sonuçta başkan online yönetimi burada partileri değil tüm oyuncuları temsil etme makamı, elbette oyuncuların çoğunluğunun istediği bişeyi yapmak gerekiyor. Bunun adıda demokrasi 😊

ne toplantısı ?
Ekrem başkanın dediği toplantı

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Ekrem başkanın dediği toplantı
toplantı falan olmadı olduysada benim haberim yok öyle söylim ve ben burada hakaret meydan okuma tarzı birşey göremiyorum oyun kurallarında yazan neyse o işleniyor. şuanda ama meydan okuma deniyor anlamış değilim.

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Haklısın başkanım. Dedim ya ispatımız yok o yüzden inanmış gibi yapacağız. 😂😂
Size ıspatını şöyle sunayım. Bunun bireysel bir karar olduğunu şurdan anlayabilirsiniz. Ben be parti yöneticim bile farklı şeyleri destekliyo4
mesela hangi partiler ?
Hocam öyle bir toplantı olmadı zaten ben sadece murat başkanıma misal vermek için yazdım. Bakın hocam kast ettiği gibi birşey olsa. Ben ve parti yöneticim farklı şeyleri savunuyoruz. Beso parti sekreterim kadir oyuna dönmesin diyor ben dönsün diyorum. Sizce bir organize konu olsa böyle birşey olurmu mümkün mü 😂

M U R A T

Vatandaş
Oyun yönetimi en doğru kararı alacaktır. Ama dedim ya hadi biz inandık tamam toplu almadınız bu kararı oyun başkanının şahsi kararıydı. Kolay gelsin tüm oyunculara.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
mesela hangi partiler ?
sayın yönetim kararı kimin aldığından ziyade kural dışı bir durum olduğunu düşünmüyoruz biz wiki ve oyun başkanının yetkileri üzerinden gidiyoruz. wikiyide anayasa olarak kabul ederiz. wikiyi hazırlayanda sizlersiniz. hatırlatmak isterim.

M U R A T

Vatandaş
kural dışı bir durummu var dostum onu söylermisin ?
Buna ben karar verme mercii değilim başkanım. Dostum demezsen sevinirim. Ama bildiğim birşey var kesin olarak ihraç edilmişti diye biliyorum dönmemek üzere bunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Bu mevzuyu nasıl hortlattınız kimin oyununa geldiniz orayı ben biliyorum da ispatlayamam işte 😂😂

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
Genel başkanımızın açıklamaları
Size ıspatını şöyle sunayım. Bunun bireysel bir karar olduğunu şurdan anlayabilirsiniz. Ben be parti yöneticim bile farklı şeyleri destekliyo4

Hocam öyle bir toplantı olmadı zaten ben sadece murat başkanıma misal vermek için yazdım. Bakın hocam kast ettiği gibi birşey olsa. Ben ve parti yöneticim farklı şeyleri savunuyoruz. Beso parti sekreterim kadir oyuna dönmesin diyor ben dönsün diyorum. Sizce bir organize konu olsa böyle birşey olurmu mümkün mü
durumu oldukça net bir şekilde ortaya koyuyor. Hepimizin kendi görüşlerine sahip olması son derece doğal bir durumdur.
Başkanımızın belirttiği gibi ben ve ekrem başkan farklı görüşlere sahip olabiliriz ve bu partimizin içindeki sağlıklı tartışmaların bir parçasıdır. Kadir Aydın’ın geri dönmesi konusunda benim görüşüm onun oyuna geri dönmesinin topluluğa katki saglamayacagi yonunde iken baskanimizin görüşü tam tersidir. Ancak bu durum bir toplantı ya da organize bir hareketin göstergesi dedeği t tamamen bireysel düşüncelerin yansımasıdır.
Bir organize hareket olsaydı çok daha tutarlı bir görüş birliği içinde olacağımızı ve bu görüşün daha net bir şekilde ortaya çıkacağını kabul etmek gerekir
Bu yüzden başkanımızın söylediği gibi her şeyin şeffaf ve açık bir şekilde değerlendirildiği bir ortamda bu tür farklılıkların ve görüş ayrılıklarının doğru bir şekilde yansıtıldığını söyleyebiliriz. Hep birlikte sağlıklı ve açık fikirli bir şekilde ilerlemeye devam edeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...