Olay aslında o şekilde değil başkanım. Kadir ve diğer üyelerin zamanında oyun içi karışıklığa neden olmasından ve yönetime isyan etmesinden ötürü yönetim tarafından süresiz banlanmış. Sonrasında oyun başkanının kadirin oyuna dönmesi için af yasası çıkarmış. Yönetim de önceki olaylardan ötürü yasayı kabul etmedi. Oyun başkanı da Wiki de yer alan hakkını kullanacağını iletince ve ilgili parti ve oyuncular bu kararı destekleyince yönetim oyun başkanına dışarıdan kadir tarafından müdahale olduğunu düşündü ve olağanüstü hal ilan etti. Özgürlük ve İrade partisi ile Altın Ok partisini dışarıdan müdahaleyi destekledikleri gerekçesi ile kapatıldı. Şimdi asıl konuya gelirsek;
İlgili şahısların önceki dönemlerde hem forum içinde hem de oyun içinde huzuru ve düzeni bozduğu kanıtlarla birlikte mevcut. Birçok oyuncu bu nedenden ötürü tekrardan oyuna dönmelerini istemiyor. Huzur ve düzenin bozulmaması adına. Özellikle kadir ve efenin bu düzeni bozduğunun birçok kanıtı mevcut. Benim kendileri ile şahsi bir problemim yok olamaz da. Ayrıca sevenler olur onlara saygım da sonsuzdur. Ancak geçmişte yaptıkları da unutulmamalı ve buna göre karar verilmelidir. Bu süreçte tüm oyuncuların ve yönetimin sükunet ve sakinliği koruması, gerekirse toplantı düzenlenmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Sonuçta oyunda herkesin bir emeği var. Emeklerin ziyan olmasını hiç kimse istemez. Sükunetinizi ve sakinliğinizi koruyarak sağlıklı bir şekilde karar vermek en doğrusudur diye düşünüyorum..