Türkiye Gençlik Partisi’nden Kamuoyuna (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş
Başkan Online platformunda yaşanan son gelişmeler üzerine, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına açıklama yapma gereği duyuyoruz. Oyun Yönetimi tarafından kalıcı olarak yasaklanmış ve oyuna bir daha geri dönmemesi gerektiği açıkça belirtilmiş olan Kadir Aydın adlı oyuncunun, Oyun Başkanı Ahmetgn tarafından Amatörce Af sisteminden yararlandırılarak oyuna tekrar dahil edilmesi kabul edilemez bir durumdur. Bu adım, oyun kurallarının açıkça ihlal edilmesi ve oyun içi düzenin zedelenmesi anlamına gelmektedir.

Oyun Yönetimi’nin, koymuş olduğu kuralların her oyuncu için bağlayıcı olduğunu ve bu kuralların hiçbir şekilde kişisel inisiyatifle aşılmaması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Ancak Ahmetgn’nin aldığı bu karar, hem yönetimin otoritesini hem de oyunun adil yönetim ilkelerini derinden sarsmıştır. Bu nedenle, Oyun Başkanı’nın görevini kötüye kullanarak almış olduğu bu karara karşı duruyor ve gerekli disiplin işlemlerinin ivedilikle uygulanmasını talep ediyoruz.

Ayrıca, oyuna dönmesi sağlanan Kadir Aydın’ın, platform kurallarını hiçe sayarak oyunculara ağır hakaretlerde bulunması, yönetime küfür ve ithamlar yöneltmesi, kendi partisini isyana teşvik ederek oyun içinde kaos yaratması, tüm oyuncuların huzur ve oyun deneyimini olumsuz etkilemiştir. Bu davranışların devam etmesi, oyun içerisindeki düzeni ciddi şekilde tehdit etmektedir.

Türkiye Gençlik Partisi olarak, adaletsizliğe karşı her zaman net bir duruş sergiledik ve sergilemeye devam edeceğiz. Bu bağlamda, hem Kadir Aydın’ın hem de onu affederek kuralları çiğneyen Ahmetgn’nin oyun içerisindeki konumlarının tekrar değerlendirilmesini ve gerekli yaptırımların uygulanmasını Oyun Yönetimi’nden talep ediyoruz.

Oyun içindeki huzur ve düzenin korunması, adil bir yönetimin sağlanması için bu tür ihlallere asla göz yumulmamalıdır. Gerek oyuncuların gerekse partimizin haklarını savunmak adına bu sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Türkiye Gençlik Partisi

A K S A Ç L I

🪖Hür General 🪖
Yasaklı Üye
Vatandaş
Nedir bu Kadir Aydın düşmanlığı size ne yaptı bu adam Oyun yönetimi ile sorunları olabilir bırakın yönetim karar versin .Oyun başkanı bir yetkisi varsa kullanmak ister kim zorlayabilir Kadir Aydını affetmesi hususunda.Wiki de oyunla alâkali her şey yazıyor eğer bu af kararı karşılık görmezse referandum a gidilir oyunculara sorulur çıkan sonuca da herkez razi olur Daha önce de buna benzer bir çok olay yaşandı ve oyun başkanı affıyla oyuna dönen oyuncular oldu

TAHA DMRLL

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Kadir Aydın'ın afının red edilmesi ve oyun başkanı Ahmetgn görevden alınmasını arz ederim aksi taktirde oyun içindeki güven ve huzur şaşılacaktır

Mr.Nihat

Üye
Vatandaş
Bu konu gerçekten yapılmaması gereken bir hareket yönetime karşı çıkılması Kim olursa olsun karşısında durulmadığı taktirde ilerleyen zamanlarda oyun akışı açısından güvensizlik ayrıca itaatsizlik oyun yönetimine karşı ve sen nasıl oyun yönetimine karşı durursun bu kabul edilemez bir hareket

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Nedir bu Kadir Aydın düşmanlığı size ne yaptı bu adam Oyun yönetimi ile sorunları olabilir bırakın yönetim karar versin .Oyun başkanı bir yetkisi varsa kullanmak ister kim zorlayabilir Kadir Aydını affetmesi hususunda.Wiki de oyunla alâkali her şey yazıyor eğer bu af kararı karşılık görmezse referandum a gidilir oyunculara sorulur çıkan sonuca da herkez razi olur Daha önce de buna benzer bir çok olay yaşandı ve oyun başkanı affıyla oyuna dönen oyuncular oldu
Düşmanligimiz yok adamı ben tanımıyorum bile ama disiplin herkesden önce gelir

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş
Bu konu gerçekten yapılmaması gereken bir hareket yönetime karşı çıkılması Kim olursa olsun karşısında durulmadığı taktirde ilerleyen zamanlarda oyun akışı açısından güvensizlik ayrıca itaatsizlik oyun yönetimine karşı ve sen nasıl oyun yönetimine karşı durursun bu kabul edilemez bir hareket
Başkanım oyunda info kısmı var okumanızı tavsiye ederim iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...