OLAĞANÜSTÜ HAL DEVAM ETMEKTEDİR. (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Olağanüstü hal devam etmekte olup her ne kadar parti kapanmaları geri çekilse de bu olayın sorumluları bir an önce açığa çıkıp, oyundan uzaklaştırılacaktır.

Ceza alan bir oyuncunun oyuna müdahalesi kabul edilebilir bir durum olmadığı gibi, bu davranışa izin veren İTTİFAK ve İTTİFAK BİLEŞENLERİ, oyuncu veya parti demeden en ağır şekilde cezalandırılacaktır.
İyi oyunlar dileriz.

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Bizim vercek cevabimiz yok. Sen git kendi partin ile ilgilen. Bilmedigim islere burnunu sokma.
Bende sana abi diyorum. Sen benim sana gösterdiğim saygıyı haketmiyorsun. 👏👏 bu burun sokmak değil bu bütün oyunu ilgilendiren bir konu. bak ben asla üslubumu saygımı bozmuyorum ama sizin damarınıza basınca siz gerçek yüzünüzü hemen ortaya çıkarıyorsunuz. Hadi bakalım bu işten nasıl yırtacaksınız. Siz kapalı kapılar ardından neler çevirdiniz göreceğiz hasan.

Hasanc57

Altın Ok - Genel Baskani
48. Dönem Oyun Başkanı
Bende sana abi diyorum. Sen benim sana gösterdiğim saygıyı haketmiyorsun. 👏👏 bu burun sokmak değil bu bütün oyunu ilgilendiren bir konu. bak ben asla üslubumu saygımı bozmuyorum ama sizin damarınıza basınca siz gerçek yüzünüzü hemen ortaya çıkarıyorsunuz. Hadi bakalım bu işten nasıl yırtacaksınız. Siz kapalı kapılar ardından neler çevirdiniz göreceğiz hasan.
Bende sana saygi gosteriyordum. Taki ilk yazina kadar. Madem sen beni abi gordun ozelden yazip hayirdir demen gerekmez mi. Dalga gecer gibi yorum atiyorsun.

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Böylelerine saygı göstermek fazla bile Murat abi. Böyle insanlar puan desteği için göndermiş olduğunuz üyeyi makam ile kandırıp kendi taraflarına çeken insanlar. Böyle olanlara saygı fazla bile 😄

Alisan42

Yeni Üye
Vatandaş
oyun başkanlığı seçiminin hemen akabinde yapmış olduğu açıklamalarla daha ilk günden kendine olan güveni sarsan görevden azledilmiş oyun başkanının, bu tür bir olaya karışması şaşırtmamakla birlikte;
Yine bu olaya karışan kişilerin tespit edilerek oyundan uzaklaştırılmasını çok yerinde buluyorum. Bu olaylara karışmayan bilgisi olmayan başkanlarımın haklarının korunması tüm başkan online ailesinin temennisidir.
@M U R A T başkanımında dediği gibi Adalet herkes için.

Hasanc57

Altın Ok - Genel Baskani
48. Dönem Oyun Başkanı
Böylelerine saygı göstermek fazla bile Murat abi. Böyle insanlar puan desteği için göndermiş olduğunuz üyeyi makam ile kandırıp kendi taraflarına çeken insanlar. Böyle olanlara saygı fazla bile 😄
Pardonda sen kimsin. Haaaa Asil Turk u satan Naz sen oydun degil mi? Senin saygiya ihtiyacin varmi acaba.

N A Z

Vatandaş
Pardonda sen kimsin. Haaaa Asil Turk u satan Naz sen oydun degil mi? Senin saygiya ihtiyacin varmi acaba.
Sen de seçimlerde kaybedecegiz korkusuyla hareket eden Hasan değil misin ? Pardon şu şekilde de hitap edebilirim kaybedeceklerini anlayinca tüm yollari deneyen Hasan😀
Siz gidin Coskun abinin yaptiği vicdanlara inanin. Burda istediğinizi başaramayinca esip gürlemeyin.

Hasanc57

Altın Ok - Genel Baskani
48. Dönem Oyun Başkanı
Sen de seçimlerde kaybedecegiz korkusuyla hareket eden Hasan değil misin ? Pardon şu şekilde de hitap edebilirim kaybedeceklerini anlayinca tüm yollari deneyen Hasan😀
Siz gidin Coskun abinin yaptiği vicdanlara inanin. Burda istediğinizi başaramayinca esip gürlemeyin.
Secimi nasil da kazandik. Sindiremedin sanirim sana soda ismarlarim merak etme. İstedigin bir marka varsa yaz. Coskun abin inisdibi icerdi cok severdi. Sanada ondan alayim.Sindirmene yardimci olur.

N A Z

Vatandaş
Secimi nasil da kazandik. Sindiremedin sanirim sana soda ismarlarim merak etme. İstedigin bir marka varsa yaz. Coskun abin inisdibi icerdi cok severdi. Sanada ondan alayim.Sindirmene yardimci olur.
Makami nasil kaybettiniz ama. Hhahahahahahah
BEŞ oy ile kazandiğiniz seçimdeki makami farkli bir yolla kaybedince nasil da çekemediniz.
Soda değil de sen bir soğuk su içsen güzel olacak 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...