52. DÖNEM TEKRARLANAN OYUN BAŞKANI SEÇİMİ İPTAL OLMUŞTUR. (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
52. Dönem Tekrarlanan Oyun Başkanı seçimi iptal edilmiş olup;
1 aday kalması nedeniyle seçilecek kişinin meşru olmayacağı düşünülmesi nedeniyle Oyun Yönetimi tarafından Oyun Başkanı atama yetkisi Meclis Başkanına devredilmiştir.

Meclis Başkanından sorunu çözmesi beklenmektedir.
İyi oyunlar dileriz.

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
1 aday kalması nedeniyle seçilecek kişinin meşru olmayacağı düşünülmesi nedeniyle Oyun Yönetimi tarafından Oyun Başkanı atama yetkisi Meclis Başkanına devredilmiştir.

İyi oyunlar dileriz.
tek aday kalması nedeniyle referanduma gidilmesini mantıklı buluyorum evet yada hayır oylaması ile oyun başkanı adayı seçimi sonuçlanır hayır seçeneği çoğunluk çıkarsa o zaman atama yetkisi meclis başkanına devredilmelidir @BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
tek aday kalması nedeniyle referanduma gidilmesini mantıklı buluyorum evet yada hayır oylaması ile oyun başkanı adayı seçimi sonuçlanır hayır seçeneği çoğunluk çıkarsa o zaman atama yetkisi meclis başkanına devredilmelidir @BaşkanOnline
Seçim Oyun Yönetimi tarafından belirlenir.
Referandum uygun görülmemiştir.
Bir direnç varsa, Oyun Yönetiminin yaptığı şey yanlış demektir.
Bu sebepten konuyu seçilmişler olan, Meclise devrediyoruz.

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Katılıyorum. Öncelikle tüm oyuncuların oy vereceği bir referanduma gidilip sonrasında o referandumda Hayır seçeneğinde fazlalık olduğunda atama yetkisi meclis başkanına geçmeli. Sonuçta bu bir seçim ve oyun başkanının kim olacağını tüm oyuncular karar vermeli. Atama direkt meclis başkanına geçerse bu sadece meclis başkanının kararı olmuş olur burada diğer oyuncuların kararı hiçe sayılmış olur. Oyun başkanı sadece meclis başkanını ilgilendirmez tüm oyuncuları ilgilendirir. @BaşkanOnline

SiracDeniz4242

Yeni Üye
Vatandaş
Katılıyorum. Öncelikle tüm oyuncuların oy vereceği bir referanduma gidilip sonrasında o referandumda Hayır seçeneğinde fazlalık olduğunda atama yetkisi meclis başkanına geçmeli. Sonuçta bu bir seçim ve oyun başkanının kim olacağını tüm oyuncular karar vermeli. Atama direkt meclis başkanına geçerse bu sadece meclis başkanının kararı olmuş olur burada diğer oyuncuların kararı hiçe sayılmış olur. Oyun başkanı sadece meclis başkanını ilgilendirmez tüm oyuncuları ilgilendirir. @BaşkanOnline
Nedense tek millî harekat istiyor Sinan Sevimden OB OLMAZZZ!

D E N İ Z

Vatandaş
sayın yönetim konuyu uzatmak istemiyorum asla ancak bu durum tüm oyuncuların oylamasını gerektiren bir durumdur, direkt olarak atama yetkisini meclis başkanına devrederek oyun başkanlığı hakkını tek adayın elinden almanız demektir. kararınızı tekrar gözden geçirmenizi rica ederim kolay gelsin. @BaşkanOnline

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
@BaşkanOnline Referandum uygun görülmemiş diyorsunuz ama ayın 20. Günü öncesi bu durum gerçekleşmişse her türlü kurallar gereği seçimin olması gerekir şuanda tek aday olduğu için referandum seçiminin yapılması gerekmektedir sizin dediğiniz meclis başkanının atama yapabilmesi için kurallar gereği 20. Günün geçmesi gerekiyor

Son düzenleme:

TEVFİK AYGÜN

Yeni Üye
Vatandaş
Tek aday olması halinde referanduma gidilmeli, hayır çıkması halinde partilerden aday çıkarılıp tekrar seçim yapılmalıdır.Meclis başkanı bir üst makamı atayamaz,oyunun en yüksek makamı seçimle iş başına gelmelidir.sirf seçim olsun işin içinden cikaljm diye kural uydurulmamalidir.oyun yönetimide olsa kural uydurmamali, genel geçer şekilde kabul edilen kurallara uymalı düzeni sağlayıp oyundakilere örnek olmalıdır.

D E N İ Z

Vatandaş
@BaşkanOnline Referandum uygun görülmemiş diyorsunuz ama ayın 20. Günü öncesi bu durum gerçekleşmişse her türlü kurallar gereği seçimin olması gerekir şuanda tek aday olduğu için referandum seçiminin yapılması gerekmektedir sizin dediğiniz meclis başkanının atama yapabilmesi için kurallar gereği 20. Günün geçmesi gerekmektedir
kesinlikle başkanım.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
@BaşkanOnline sayı yönetim bunu bir öneri olarak söylüyorum siz zaten karar vermişsiniz ama 2 aday için Madem aday çıkmıyorsa ilk 5 Parti aday gönderebiliyorsa Madem ilk 5 partiden aday çıkmadı ilk 5'in dışında olan partilerde aday gösterebilmeli Tabii bunu öneri olarak söylüyorum Karar sizindir

D E N İ Z

Vatandaş
ek olarak meclis başkanının da direkt atama yetkisi olmamalıdır, meclis başkanının aday göstereceği kişi oylama veya referandum ile başkan olarak seçilmelidir.
@BaşkanOnline Referandum uygun görülmemiş diyorsunuz ama ayın 20. Günü öncesi bu durum gerçekleşmişse her türlü kurallar gereği seçimin olması gerekir şuanda tek aday olduğu için referandum seçiminin yapılması gerekmektedir sizin dediğiniz meclis başkanının atama yapabilmesi için kurallar gereği 20. Günün geçmesi gerekiyor

Darksoul

Üye
17. Dönem Oyun Başkanı

İyi oyunlar dileriz.
Eğer oyun yönetimi tarafından tek bir meşru aday ilan edilseydi dediğiniz uygulanabilirdi ancak yönetim 10 tane meşru aday açıkladı 9 tane aday kendi rızasıyla ve partilerinin onayı ile yarışmadan çekildiler. Bu da Sinan Sevim i hükmen başkan yapar bu diğer adayların kendi rızalarıyla almış oldukları karar çünkü.

D E N İ Z

Vatandaş
Eğer oyun yönetimi tarafından tek bir meşru aday ilan edilseydi dediğiniz uygulanabilirdi ancak yönetim 10 tane meşru aday açıkladı 9 tane aday kendi rızasıyla ve partilerinin onayı ile yarışmadan çekildiler. Bu da Sinan Sevim i hükmen başkan yapar bu diğer adayların kendi rızalarıyla almış oldukları karar çünkü.
kimse zorla çekilmedi ise olması gereken de buydu aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...