Sayın yönetim kesinlikle bu karariza katılmıyorum bu diğer tüm parti oyuncularını hiçe saymaktir böyle önemli seçimde böyle karar alamsiniz seçim olacağını olmayacağını bırakın oyuncular karar versin oylama yapılmasını istiyoruzDeğerli BaşkanOnline oyuncuları,
52. Dönem Tekrarlanan Oyun Başkanı seçimi iptal edilmiş olup;
1 aday kalması nedeniyle seçilecek kişinin meşru olmayacağı düşünülmesi nedeniyle Oyun Yönetimi tarafından Oyun Başkanı atama yetkisi Meclis Başkanına devredilmiştir.
Meclis Başkanından sorunu çözmesi beklenmektedir.
İyi oyunlar dileriz.
Kesinlikle katılıyorum. Zaten kazanmış bir Oyun baskaniydi hakettigi makama tekrar getirildi. Makamdan alindikdan sonra bir umud diye sevinen diger baskanlarim sevinclerini diger secime kadar diri tutsunlar.Bu konuda itiraz edenler bakın şimdi Sinan Sevim başkan , oyuna verdiği emekle , yaptığı katkılarla mutlaka Oyun başkanı olmayı haketmiş olabilir. Burada karşı taraf diyerek bir düşmanlık tabiri oluşturanlara zaten karşı bi oyuncuyum.
Seçim konusuna gelirsek 10 aday vardı herkes çekildi tek aday kaldı. Bu konuda yönetim kendi açıklaması ile bir direnç olduğunu gördü.
Referandum ile oylama yaptırma kuralı yonetimin kendi inisiyatifinde ve yazılı kurallar ile illa ki uygulanacak diye bir şart yok.
Oyun etiği açısından siz bekliyor olabilirsiniz ama seçimi kazanmış olan AhmetGn başkan görevine geri gelmelidir. Onun görevi bittikten sonra aynı mücadele ile heyecan devam etmelidir. Saygılar.
Bu konuda aynı kişi atadığı için meclis başkanınıda görevden alın o zaman @BaşkanOnline sonuç olarak sizin aldığınız görevi geri verdiMeclis başkanı görevden alınan başkana görevini iade edermi acaba.
merhabalar başkanım 10 tane adayın 9'u kendi rızasıyla seçimden çekiliyorsa sona kalan oyuncu hükmen seçimi kazanmış olmalıdır hadi bunu da geçelim daha önce tekrarı oldu diye hatırlıyorum referanduma gidilmelidir referandumda mı olmadı meclis başkanının direkt atama yapma hakkı sorgulanmalıdır meclis başkanı direkt olarak bir oyuncuyu atamamalıdır bu durumda da referanduma gidilmelidir. ek olarak tekrardan oyun başkanlığı görevine atanan AhmetGn Başkan aynı dönem içerisinde oyun başkanlığından uzaklaştırılmıştır uzaklaştırılan bir oyuncunun 3 gün içinde tekrardan görevine geri dönmesi kuralları hiçe saymak gibi bir şeydir.Bu konuda itiraz edenler bakın şimdi Sinan Sevim başkan , oyuna verdiği emekle , yaptığı katkılarla mutlaka Oyun başkanı olmayı haketmiş olabilir. Burada karşı taraf diyerek bir düşmanlık tabiri oluşturanlara zaten karşı bi oyuncuyum.
Seçim konusuna gelirsek 10 aday vardı herkes çekildi tek aday kaldı. Bu konuda yönetim kendi açıklaması ile bir direnç olduğunu gördü.
Referandum ile oylama yaptırma kuralı yonetimin kendi inisiyatifinde ve yazılı kurallar ile illa ki uygulanacak diye bir şart yok.
Oyun etiği açısından siz bekliyor olabilirsiniz ama seçimi kazanmış olan AhmetGn başkan görevine geri gelmelidir. Onun görevi bittikten sonra aynı mücadele ile heyecan devam etmelidir. Saygılar.
onun da atamasını oyun başkanı yapar yeniden meclis başkanının göreve getirir bu böyle sürer gider zaten geriye kalan oyuncuların kararları hiçe sayılırBu konuda aynı kişi atadığı için meclis başkanınıda görevden alın o zaman @BaşkanOnline sonuç olarak sizin aldığınız görevi geri verdi
Peki bize bunu cevaplayın madem oyun başkanı göreve geri gelecekti niye görevden alındı geri gelecekse bu kadar uğraş niye niye Olağanüstü hal ilan edilBu konuda itiraz edenler bakın şimdi Sinan Sevim başkan , oyuna verdiği emekle , yaptığı katkılarla mutlaka Oyun başkanı olmayı haketmiş olabilir. Burada karşı taraf diyerek bir düşmanlık tabiri oluşturanlara zaten karşı bi oyuncuyum.