KATSAYI SİSTEMİNE GEÇİLECEKTİR. (2 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Seçimlerdeki heyecanı ve partiler arası rekabeti arttırmak için oy kullanma koşullarında bazı değişiklikler yapılması planlamaktadır.

Bu değişiklikler ile sıralamaya giren oyuncu ile girmeyen oyuncu arasında bir fark yaratılması hedeflenmiş olup rekabet ortamı yaratmak amacıyla düşünülmüştür.

Planlanan sistem ile beraber:
-İlgili seçimde seçim bitiş anıyla beraber, Genel - Vergi - Medya sıralaması ilk 50 ilan edilecektir.
-İlk 50'de yer alan oyuncuların, kullandığı oyun değeri 2 oy sayılacaktır.
-Bir kişi birden fazla sıralamada yer alıyorsa yer aldığı alan başı +1 oy katsayısı eklenecektir.
-Özetlemek gerekirse: BaşkanOnline isimli oyuncu, oy kullandı.
Genel Sıralamada yer alıyor ancak vergi ve medyada yer almıyorsa: Oy değeri, 2
Genel Sıralamada ve vergide yer alıyor ancak medyada yer almıyorsa: Oy değeri,3
3 sıralamada birden yer alıyorsa Oy değeri 4 olacaktır.

Sistemle ilgili planlamalar devam etmekte olup, önerilere açık olduğumuzu bildiririz.
İyi oyunlar.

ceybey

HizurAcil
Vatandaş
yönetimin oyların katsayıları ile oynamak yerine, oyuna daha farklı yenilikler güncellemeler, oyuncuları oyuna daha farklı vakit geçirmelerini sağlayacak yenilikler getirmeleri gerektiğini düşünüyorum... oyların katsayıları ile oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. bu bence adil değil.
belki de oyunun doğası gereği, yönetim oyunun bu kadar içindedir.. oyunun üzerine bir ölü toprağı var, kalkması gerekiyor..

aslında bahsetmek istediğim, oyuna daha dinamik bir iş yapı birşeyler gerek. eğitim yap vergi çıkar iş yaptan daha farklı bir şeyler..

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
yönetimin oyların katsayıları ile oynamak yerine, oyuna daha farklı yenilikler güncellemeler, oyuncuları oyuna daha farklı vakit geçirmelerini sağlayacak yenilikler getirmeleri gerektiğini düşünüyorum... oyların katsayıları ile oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. bu bence adil değil.
belki de oyunun doğası gereği, yönetim oyunun bu kadar içindedir.. oyunun üzerine bir ölü toprağı var, kalkması gerekiyor..

aslında bahsetmek istediğim, oyuna daha dinamik bir iş yapı birşeyler gerek. eğitim yap vergi çıkar iş yaptan daha farklı bir şeyler..
Şehir güncellemesi gelecek zaten çok az kaldı.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Emek veren sıramaya giren oyuncunun bence oy kat sayısı farklı olması gayet normal buna emek vererek atanan valilerde dahil edilebilir
Güzel bir öneri, bu durumda belediye başkanları da eklenebilir.
Ancak atanan şehir valisi ve belediye başkanı denklem dışında tutulmalı.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Güzel bir öneri, bu durumda belediye başkanları da eklenebilir.
Ancak atanan şehir valisi ve belediye başkanı denklem dışında tutulmalı.
Belediye başkanı seçimleri kalktığına göre evet onlarda dahil edilebilir ama dediğin gibi atama yapılan vali ve belediye başkanları kapsam dışında tutulmalı

dark slayer

Yeni Üye
Vatandaş
Bence katsayı denkleminine sadece vali ve belediye başkanları dahil edilebilir. Sonucta seçimi kalktı emekleri ile makam aldılar. Sıralama olmayıp atanan vali ve belediye başkanı bile dahil edilebilir bu sayede oyuncu makamın değerini bilir ve makamdan düşme kurallarına önlem verir

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş
Tartışmaya bir açık konu,
Sizin ben bu kuralı sevmedim demeniz hiçbir şey anlatmıyor.
Gerekçe sunmuyorsunuz.
Neden sevmiyor?
İşinizie mi geliyor? bir sorun mu öngörüyorsunuz? nedir yani ?
Bu oyuncular arası dengesizliğe sebep olur ilk 15 kabul edilebilir medya patronları kabul edilebilir ya şimdi Vali diyorsunuz 100 tane Vali var örnek veriyorum 200 oy ilk 50'de başkanlık vergi Medya desen ilk 50'dekileri koysan 300 kuru kalabalık bence oy sistemin doğru çalışıp çalışmayacağı şüpheli daha önce de biliyorsun ki yani bu yazılım Herhangi bir sorun olabilir Sen bir şey güncelledine başka bir şey bozulur bazı adamların oyu sayılmaz bazılarının fazla fazla gösterir Yani bu çok ucu açık ve göremeyeceğimiz için sıkıntı sonra her dönem sonu gene bir yönetimi itam davasıyla gene uğraşacağız yeni yol izleyecek Yeni kurulan partilerin önü daha çok kesilecek Sizler daha çok uğraşacaksınız böyle şeyler yapacağımıza oyunumuzu daha çok geliştirsek Bizler daha mutlu olsak yeni gelen arkadaşlarımız daha mutlu olsa Sayın yöneticim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bu oyuncular arası dengesizliğe sebep olur ilk 15 kabul edilebilir medya patronları kabul edilebilir ya şimdi Vali diyorsunuz 100 tane Vali var örnek veriyorum 200 oy ilk 50'de başkanlık vergi Medya desen ilk 50'dekileri koysan 300 kuru kalabalık bence oy sistemin doğru çalışıp çalışmayacağı şüpheli daha önce de biliyorsun ki yani bu yazılım Herhangi bir sorun olabilir Sen bir şey güncelledine başka bir şey bozulur bazı adamların oyu sayılmaz bazılarının fazla fazla gösterir Yani bu çok ucu açık ve göremeyeceğimiz için sıkıntı sonra her dönem sonu gene bir yönetimi itam davasıyla gene uğraşacağız yeni yol izleyecek Yeni kurulan partilerin önü daha çok kesilecek Sizler daha çok uğraşacaksınız böyle şeyler yapacağımıza oyunumuzu daha çok geliştirsek Bizler daha mutlu olsak yeni gelen arkadaşlarımız daha mutlu olsa Sayın yöneticim
Yeni oyuncu ilk 50de olursa zaten onun oyu da katsayılı olacak.
Sistemsel olarak bir sorun olmaz, kimin oyunun kaç sayıldıgı yazacak zaten.

Fersah

Hadimül Milli Gençlik
Vatandaş
Hocam mv lerin yasa önerilerine de bi gün sınırı getirelim artık. Süreç çok uzuyor. Yönetim tarafından cevap gelmiyor.

bualpra

Üye
Vatandaş
Emek verirsen varsın emek vermezsen yoksun gerçi emek için belli koşulları var maddiyatın var ise varsın yoksa yoksun gibi bir durum benim anladığım kadarı ile hayırlısı olsun