Türkiye Gençlik Partisi Hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
Degerli Oyun Yönetimi

Oyunda faaliyet gösteren Türkiye Gençlik Partisi ismi gerçek hayatta aktif bir siyasi parti olan Türkiye Gençlik Partisi ile birebir aynıdır(http://genclikpartisi.org.tr) Oyun kurallarına göre gerçek hayattaki siyasi partilerle aynı isme sahip partilerin kurulması yasaktır.

Bu nedenle ilgili partinin kapatılarak kurallara uygun şekilde işlem yapılmasını rica ediyorum

A V N İ (V997)

AVNİ(CİK)
Vatandaş
Eğer biraz araştırma yaparsanız oyundaki eski partilerin gerçekte bir siyasi parti ismi olduğunu görebilirsiniz ülkemizde çok sayıda parti var hepsinin bilinmesi mümkün değildir oyunu önceden oynayıp bilgisi olan bir oyuncu için çok acemice bir paylaşım olmuş.

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Eğer biraz araştırma yaparsanız oyundaki eski partilerin gerçekte bir siyasi parti ismi olduğunu görebilirsiniz ülkemizde çok sayıda parti var hepsinin bilinmesi mümkün değildir oyunu önceden oynayıp bilgisi olan bir oyuncu için çok acemice bir paylaşım olmuş.
Ee var mı var adam haklı. Şu an oyunda hangi parti ismi gerçek hayatta var başka?

B E S O

Vatandaş
önce biraz kendini geliştir sonra başkalarına acemice demek kolay olur. Kurallar belliyken bunları dile getirmek ne acemilik ne de yanlışlık gayet yerinde bir uyarı.

A V N İ (V997)

AVNİ(CİK)
Vatandaş
Ee var mı var adam haklı. Şu an oyunda hangi parti ismi gerçek hayatta var başka?
Turan harekat var mesela başkan var mı var diyip geçiştiremezsin ben şahsen gidip partileri ezberleyecek bir adam değilim sen ezberlerim diyorsan var git ezberle burada gelipte parti başkanıyla ters düştün diye artistlik taslama

ismaildkul

Milli Gençlik Parti Sözcüsü
Vatandaş
Degerli Oyun Yönetimi

Oyunda faaliyet gösteren Türkiye Gençlik Partisi ismi gerçek hayatta aktif bir siyasi parti olan Türkiye Gençlik Partisi ile birebir aynıdır(http://genclikpartisi.org.tr) Oyun kurallarına göre gerçek hayattaki siyasi partilerle aynı isme sahip partilerin kurulması yasaktır.

Bu nedenle ilgili partinin kapatılarak kurallara uygun şekilde işlem yapılmasını rica ediyorum
Kural kuraldır bahanesi olmaz 🙃

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Turan harekat var mesela başkan var mı var diyip geçiştiremezsin ben şahsen gidip partileri ezberleyecek bir adam değilim sen ezberlerim diyorsan var git ezberle burada gelipte parti başkanıyla ters düştün diye artistlik taslama
Ya Avni iki gram aklınla artistlik yapma. Ezberlemek zorunda mısın? Yargıtay parti listesinden bakabilirsin. Turan hareketi partisi bu arada dediğin. Beso başkan haklı yönetim degerlendirmeli

B E S O

Vatandaş
Sen kimsin kral seni tanımam etmem boş yapma çekil aradan ister bakarım ister bakmam seni ilgilendirmez
Yav Avni yönetim kurallarına uygun hareket ediyor Eğer parti ismi yasaksa çözümün nasıl olacağına onlar karar verecektir.
Ben sadece kurali hatırlattım senin böyle olursa oyunda psrti kalmaz demen de sorunu çözmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...