Ama iyi gidiyoSenin de bu patlamis mısır sevgin bitmedi
Ama iyi gidiyoSenin de bu patlamis mısır sevgin bitmedi
Sarıyo yaw hep ben mi tartışacam birazda diğerleri tartışında mısırımızı yiyekSenin de bu patlamis mısır sevgin bitmedi
Senin de bu patlamis mısır sevgin bitmedi
AkıyorAma iyi gidiyo
Sen tartışıyorsun da ban yokSarıyo yaw hep ben mi tartışacam birazda diğerleri tartışında mısırımızı yiyek
DODJDBHSJXNSMABir şimalin gözleri bir de bunun mısırları dnslşs
Bu arkadaş kim ve benim mısırlarım hakkında neden yorum yapıyor sizene karşim istediğimi yerimBir şimalin gözleri bir de bunun mısırları dnslşs
@Ş İ M A L reel miBir şimalin gözleri bir de bunun mısırları dnslşs
Döndün mü komple gitcek misin dkdbdkdkdbdkfbSarıyo yaw hep ben mi tartışacam birazda diğerleri tartışında mısırımızı yiyek
Yok fake@Ş İ M A L reel mi
Valla benlik bir şey yok yönetim insaflı jjsshshsSen tartışıyorsun da ban yok
Kardeş bizde istediğimize karışırız çok zıplama o zmanBu arkadaş kim ve benim mısırlarım hakkında neden yorum yapıyor sizene karşim istediğimi yerim
Sen nasıl izliyorsan bende karışırım karşim mmBu arkadaş kim ve benim mısırlarım hakkında neden yorum yapıyor sizene karşim istediğimi yerim
Bilmiyom ki bakalım nasip arada gelip oyuna heyecan katmak lazımDöndün mü komple gitcek misin dkdbdkdkdbdkfb
Kimse mısırına laf etmiyor relax yemeye devamBu arkadaş kim ve benim mısırlarım hakkında neden yorum yapıyor sizene karşim istediğimi yerim
OkKardeş bizde istediğimize karışırız çok zıplama o zman
Mısır kırmızı çizgimiz bide elmaKimse mısırına laf etmiyor relax yemeye devam
ElmaMısır kırmızı çizgimiz bide elma
65 oy sjshshssh