OY KULLANIM ŞARTLARINDA PUAN GEREKSİNİMLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. (4 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oy kullanım şartlarında değişikliğe gidilmiş olup;
-5000 Vergi Puanı > 25.000 Vergi Puanı
-5000 Başkanlık Puanı > 25.000 Başkanlık Puanı
-5000 Aylık Level Puanı > 10.000 Aylık Level Puanı
-İlkokul mezunu olma şartı > Ortaokul mezunu olma şartı olarak değiştirilmiştir.

İyi oyunlar dileriz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyun içerisinde tespit ettiğimiz sorunlarda, yeni oyuncuya her şeyi çok kolay şekilde verdiğimiz tespitini yaptık.
Bu yüzden oy kullanmak da zorlaşacak, oyunda iddialı olmak da.
Bu puanlara çok basit şekilde ulaşmanın bir yolu var, partinizin sizi yönlendirmesi.

İşte işlem bu kadar basit.
Akıllı bir parti yöneticisi en fazla 2 saatte bu puanlara oyuncuyu ulaştırabilir.

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Oyun içerisinde tespit ettiğimiz sorunlarda, yeni oyuncuya her şeyi çok kolay şekilde verdiğimiz tespitini yaptık.
Bu yüzden oy kullanmak da zorlaşacak, oyunda iddialı olmak da.
Bu puanlara çok basit şekilde ulaşmanın bir yolu var, partinizin sizi yönlendirmesi.

İşte işlem bu kadar basit.
Akıllı bir parti yöneticisi en fazla 2 saatte bu puanlara oyuncuyu ulaştırabilir.
Oyuncu akılsızsa nasıl olacak. 😅 bu sekilde elde olan oyuncu sayisida ciddi manada dusecekdir. Oyuna uye cekmek icin nice emekler verirken simdi eldekileride tutmak zor olacak. Yoneticilerde durumundan bıkıp uyeleri yonlendirmeyecek ve yeni uyeler 2 gun gecmeden hesaplarini silecekdir. Ust uste cok fazla köklü degisiklik yoneticileride yoruyor. Robot degiller sonucta oyununuz icin uyeleri elde tutmak icin emek sarf eden yoneticiler. 🙏kararinizi gozden gecirmenizi cok isteriz sayın yonetim. İyi geceler

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyuncu akılsızsa nasıl olacak. 😅 bu sekilde elde olan oyuncu sayisida ciddi manada dusecekdir. Oyuna uye cekmek icin nice emekler verirken simdi eldekileride tutmak zor olacak. Yoneticilerde durumundan bıkıp uyeleri yonlendirmeyecek ve yeni uyeler 2 gun gecmeden hesaplarini silecekdir. Ust uste cok fazla köklü degisiklik yoneticileride yoruyor. Robot degiller sonucta oyununuz icin uyeleri elde tutmak icin emek sarf eden yoneticiler. 🙏kararinizi gozden gecirmenizi cok isteriz sayın yonetim. İyi geceler
Oyuncu akılsızsa oy kullanmaması daha hayırlı olacaktır.
Biz gerçekten rekabet istiyoruz, akılsız oyuncunun rekabeti olumsuz yönde etkilemesini değil.
Akıllı kişiler oyuncu olacak, kitle değişecek.
Sevgiler...

A H M E T T

Üye
Vatandaş
Yani parti yöneticileri ne kadar profesyonel de olsa sonuç itibariyle yeni gelen bir üyeyi oyunda tutmak için elbette tüm parti yöneticileri çalışıyordur. Bizlere şuan bunları yapmak çok basit geliyor. Çünkü bir süredir buradayız. Alıştık. Fakat yeni gelen üyeye oyunu anlatıp bunları yaptırana kadar oyunda duracaklarını sanmıyorum. Ben iki dakika da eğitim yapıyorum ancak yeni gelen üyeye oyun olarak 1 günlük vip-3 tanımlanmakta. Bu süre zarfında oyuna adapte olma süreci ve bu puanları yaptırmaya çalışırken sıkılacaktır. Vip-3 hediyesi bittiğinde alır mı almaz mı bu kendisinin kararı. Almadığında da bu süreci ( eğitim,vergi puanı ) kasmak yerine sıkılıp bırakacaktır. Yinede bir gözden geçirilmesini öneririm tabi.
Bu benim şahsi fikrimdir.

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Oyuncu akılsızsa oy kullanmaması daha hayırlı olacaktır.
Biz gerçekten rekabet istiyoruz, akılsız oyuncunun rekabeti olumsuz yönde etkilemesini değil.
Akıllı kişiler oyuncu olacak, kitle değişecek.
Sevgiler...
Baskanim oyundaki uye sayisindaki dususu zaten sisteminizde analiz edeceksinizdir. Bu köklu degisiklik yorucu olacak. Genede hakkimizda hayirlisi olsun.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yani parti yöneticileri ne kadar profesyonel de olsa sonuç itibariyle yeni gelen bir üyeyi oyunda tutmak için elbette tüm parti yöneticileri çalışıyordur. Bizlere şuan bunları yapmak çok basit geliyor. Çünkü bir süredir buradayız. Alıştık. Fakat yeni gelen üyeye oyunu anlatıp bunları yaptırana kadar oyunda duracaklarını sanmıyorum. Ben iki dakika da eğitim yapıyorum ancak yeni gelen üyeye oyun olarak 1 günlük vip-3 tanımlanmakta. Bu süre zarfında oyuna adapte olma süreci ve bu puanları yaptırmaya çalışırken sıkılacaktır. Vip-3 hediyesi bittiğinde alır mı almaz mı bu kendisinin kararı. Almadığında da bu süreci ( eğitim,vergi puanı ) kasmak yerine sıkılıp bırakacaktır. Yinede bir gözden geçirilmesini öneririm tabi.
Bu benim şahsi fikrimdir.
Önerileri verirken bizce geliştirme odaklı vermeliyiz.
Mesela 1 günlük VIP-3 vermek yerine 3 gün verelim gibi bir öneri verilse bizce daha sağlıklı olacaktır.

A H M E T T

Üye
Vatandaş
Önerileri verirken bizce geliştirme odaklı vermeliyiz.
Mesela 1 günlük VIP-3 vermek yerine 3 gün verelim gibi bir öneri verilse bizce daha sağlıklı olacaktır.
Yani böyle bir durumun olması elbette tüm oyuncular için ayrıcalık olacaktır. Parti yöneticileri ve görevi olan arkadaşlarımızında bir nebze işine yarayacaktır. Vip-3 süresini 3 gün uzatmanız yerinde bir karar olacağını düşünüyorum dediğiniz gibi. Tabi yine sizin kararınız.

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Hocam malumunuz Oyun başkanı seçimi her ay 1 ve 3. Gün arası oluyor halı hazırda 5000 puanda dahi üyelere 3 günde ulaşıp puan kastırmak yeterince zordu. En azından ob seçim tarihlerini düzenleyebilir miyiz. Bu şekilde ob seçimlerinde malesef çok az sayıda oyuncunun oyu ile seçimler gerçekleştirilecek.

Örneğin her ayın 7 ve 9. Günleri arası Ob seçimleri gerçekleşecek şekilde seçim takvimi düzenlenirse bu tüm partileri ve yönetimlerini rahatlatacaktır. Takdir siz Oyun yönetiminindir.
@BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam malumunuz Oyun başkanı seçimi her ay 1 ve 3. Gün arası oluyor halı hazırda 5000 puanda dahi üyelere 3 günde ulaşıp puan kastırmak yeterince zordu. En azından ob seçim tarihlerini düzenleyebilir miyiz. Bu şekilde ob seçimlerinde malesef çok az sayıda oyuncunun oyu ile seçimler gerçekleştirilecek.

Örneğin her ayın 7 ve 9. Günleri arası Ob seçimleri gerçekleşecek şekilde seçim takvimi düzenlenirse bu tüm partileri ve yönetimlerini rahatlatacaktır. Takdir siz Oyun yönetiminindir.
Değerlendireceğiz, teşekkür ederiz.

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Bahsedilen puan 25.000 puan.
Bir tane hazır mesajda kaç tane iş yapacağını, kaç kere eğitim yapacağını yazsanız olay çözülür.
Yapmayacak baskanim keske hersey sizin dusundugunuz kadar el bebek gül bebek ilerlese. Oyunda yeni uyeyi oyuna alistirmak sevdirmek deveye hendek atlatmakdan daha zor. Zaten nadir oyuna alisan seven olursa kalici oluyor. Gerisi en fazla 1 ay dayanip sonra gidiyor.

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Merhabalar sayın yönetim. Bu değişiklikte başkanlık puanı harici diğerlerini yükseltmekte sizi haklı buluyorum fakat başkanlık puanı ayın ilk haftasında gerçekleşen oyun başkanlığı seçimlerinde ciddi oy kaybına neden olacaktır. Evet market takas bölümünden başkanlık puanı alabilir fakat ticaret yapmakta zorlanan yada gün içinde çok fazla aktif olmayan oyuncuların takas yöntemi ile almaları biraz zor olacaktır. Diğer yönden lise okuyan veya üniversite okuyan bir oyuncunun 5 dakikada bir eğitim yapmakla bu puanı elde etmesi (oyun başkanlığı seçiminden bahsediyorum) biraz zor olacaktır. Günlük para gönderim limitlerinde de bir güncelleme durumu olursa elbette üyelerimize destek sağlayıp puanı doldurmasını sağlayabiliriz. Fakat aksi takdirde bizi bu durum zorlayacaktır. Başkanlık puanın yeniden gözden geçirilmesini talep ediyoruz. Hayırlı geceler dilerim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yapmayacak baskanim keske hersey sizin dusundugunuz kadar el bebek gül bebek ilerlese. Oyunda yeni uyeyi oyuna alistirmak sevdirmek deveye hendek atlatmakdan daha zor. Zaten nadir oyuna alisan seven olursa kalici oluyor. Gerisi en fazla 1 ay dayanip sonra gidiyor.
Oyunu daha merak edilir hale getirmek, bu şekilde yönlendirmek bizim görevimiz.
Mesela ortaokul seviyesini bitirmeden oyuncuya oy kullanamazsın şeklinde bir yönlendirme yapmak demek onun bunu bitirmesi gerektiğini bildiren ve merak uyandıran bir durum.
Bu tarz şeyleri arttıracağız.
Mesela Partisi olmayan oyuncu partiler sekmesine girdiğinde Bir partiye üye olmalısın çünkü .... şeklinde de bir uyarı yayınalayacağız.

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Mesela ortaokul seviyesini bitirmeden oyuncuya oy kullanamazsın şeklinde bir yönlendirme yapmak demek onun bunu bitirmesi gerektiğini bildiren ve merak uyandıran bir durum.
Mesela Partisi olmayan oyuncu partiler sekmesine girdiğinde Bir partiye üye olmalısın çünkü .... şeklinde de bir uyarı yayınalayacağız.
Gerekli yönlendirmeler ve destek saglanirsa parti yöneticilerininde ustundeki yükü hafifletmiş olursunuz baskanim. Bu sekilde uyarilar faydali olacakdir.

Darksoul

Üye
17. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oy kullanım şartlarında değişikliğe gidilmiş olup;
-5000 Vergi Puanı > 25.000 Vergi Puanı
-5000 Başkanlık Puanı > 25.000 Başkanlık Puanı
-5000 Aylık Level Puanı > 10.000 Aylık Level Puanı
-İlkokul mezunu olma şartı > Ortaokul mezunu olma şartı olarak değiştirilmiştir.

İyi oyunlar dileriz.
Bu konuda iki önerim var ilki puanları kolaylıklarına göre ayarlayabilirsiniz örneğin vergi kasmak çok kolay vergi puanını yükseltip başkanlık puanını düşürebilirsiniz.
İkincisi Başkanlık seçimi ayın başında olduğu için minimal düzeyde bir puan olabilir meclis seçimi ayın ortasında olduğu için biraz daha yüksek bir puan kotası konabilir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
1736551705861.png

A H M E T T

Üye
Vatandaş
Peki başkanlık puanlarında bir iyileştirme yapılabilir mi ? Yeni bir üyenin sıkılmaması açısından örneğin bir eğitim 300 puan veriyorsa bunu 500.600 bandına çıkarabilir misiniz ? Amacımız oyunda tutmak oyundan soğutmak değil diye düşünüyorum.