OY KULLANIM ŞARTI VE İNAKTİFLERİN EĞİTİM DURUMU HK. DÜZENLEME YAPILMIŞTIR. (15 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Seçimlerde oy kullanma şartı Ortaokul Mezunu - Lise okuyor şeklinde düzeltilmiş olup,
Ayrıca inaktif oyuncu durumuna düşen oyuncuların eğitim seviyesi ilkokula düşecek şekilde düzenlenmiştir.

Eğitim seviyesi düşürülen oyuncuların Oyuncu Hareketlerine bu işlem eklenecek olup, ayrıca ilgili oyuncuya bilgilendirme mesajı da gönderilecektir.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

Son düzenleme:

Yazıcıoğlu

Milli Harekât Partisi | Neferi 🇹🇷
Vatandaş
Sn oyun yönetimi, 7 gün içerisinde eğitim yapmayan oyuncuların eğitim seviyesi ilkokula düşecek ise yine bu eğitim tekrarını yapmak için oyun parası harcanacak doğru mu anladık?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sn oyun yönetimi, 7 gün içerisinde eğitim yapmayan oyuncuların eğitim seviyesi ilkokula düşecek ise yine bu eğitim tekrarını yapmak için oyun parası harcanacak doğru mu anladık?
Evet doğrudur, nasıl 7 gün girmeyenin tüm oyun parası sıfırlanıyorsa eğitim seviyesi de sıfırlanacak.

fettahozdemirr

Yeni Üye
Vatandaş
Seçimlerde oy kullanma şartı Ortaokul Mezunu - Lise okuyor şeklinde düzeltilmiş olup,
Ayrıca son 7 gün içerisinde eğitim yapmayan oyuncuların eğitim seviyesi ilkokula düşecek şekilde düzenlenmiştir.

Eğitim seviyesi düşürülen oyuncuların Oyuncu Hareketlerine bu işlem eklenecek olup, ayrıca ilgili oyuncuya bilgilendirme mesajı da gönderilecektir.
Eskiden başkanların severek yaptığı herşey şart oluyor bir devir gerçekten kapanmış 👏

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca son 7 gün içerisinde eğitim yapmayan oyuncuların eğitim seviyesi ilkokula düşecek şekilde düzenlenmiştir.

Tatil moduna alirsa eğitim seviyesinde bir düşüş gerçekleşecek mi

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
merhaba zaten 7 gün girmeyince zaten inaktif oluyorsunuz mal varlığınız da sıfırlanıyor, hatırlatırız.
Biliyorum;ama 7 gün içinde eğitim basmayınca eğitim durumunun sıfırlanma olayı bilerek eğitim basmayanlar için kötü oldu.Bu kişinin kendi isteğine bırakılmalıydı diye düşünüyorum Sayın Yöneticim.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Biliyorum;ama 7 gün içinde eğitim basmayınca eğitim durumunun sıfırlanma olayı bilerek eğitim basmayanlar için kötü oldu.Bu kişinin kendi isteğine bırakılmalıydı diye düşünüyorum Sayın Yöneticim.
Hocam bilerek eğitim basmasa da olur aktif olması yeterli, anlasılmayan şey nedir?
7 gün eğitim yapmayınca eğitim sıfırlanmıyor 7 gün oyuna girmeyince sıfırlanıyor.

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Hocam bilerek eğitim basmasa da olur aktif olması yeterli, anlasılmayan şey nedir?
7 gün eğitim yapmayınca eğitim sıfırlanmıyor 7 gün oyuna girmeyince sıfırlanıyor.
Eğitim yapmayınca eğitim seviyesi düşüyor diye bilgilendirme yazmıştınız,eğitim yapmayınca demek "eğitim butonuna basmamak"anlamına geliyor.Para biriktirmek amacıyla ben basmıyorum ara sıra o yüzden yazdım.Yani 7 gündür oyuna giriyor ama eğitim yapmayıp,vergi puanı kasan;ticaret yapan oyuncu varsa "Eğitim durumu" düşüyor, diye anladım.Kişinin kendi isteğine bağlı olarak eğitim basmasını savunuyorum.
Eğer yanlış anladıysam kusura bakmayın.

Son düzenleme:

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Hocam bilerek eğitim basmasa da olur aktif olması yeterli,
Yanlış anlamışım,düzelttiğiniz için teşekkür ederim."Ayrıca son 7 gün içerisinde eğitim yapmayan oyuncuların eğitim seviyesi ilkokula düşecek şekilde düzenlenmiştir."cümlesini yazınca eğitim basmayanların eğitim durumu sıfırlanıyor diye anlamıştım.

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş

Son 7 gün eğitim yapmayan oyunçularln eğitim seviyyesi düşmesine karşıyım.
Real hayatda üni mezunuyum. Ben eğitim yapmak istemediyim için yeniden hayatıma ilk okuldan devam etmek mantıksız geldi bana.
Oy kullanımı ort okul olması doğru. Hatta bence lise mezunuda olsaydı olurdu.
Ama 7 gün eğitim yapmayanın ilk okula düşmesi yalnış.
Ben vergi kasıyom. Milletvekiliyim eğitim derecem üni mezunuyum. Eğitime boşuna para harcamak istemiyorum neden ilk okula düşelimki

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Son 7 gün eğitim yapmayan oyunçularln eğitim seviyyesi düşmesine karşıyım.
Real hayatda üni mezunuyum. Ben eğitim yapmak istemediyim için yeniden hayatıma ilk okuldan devam etmek mantıksız geldi bana.
Oy kullanımı ort okul olması doğru. Hatta bence lise mezunuda olsaydı olurdu.
Ama 7 gün eğitim yapmayanın ilk okula düşmesi yalnış.
Ben vergi kasıyom. Milletvekiliyim eğitim derecem üni mezunuyum. Eğitime boşuna para harcamak istemiyorum neden ilk okula düşelimki
7 gün oyuna giriş yapmazsanız eğitim düşüyor, eğtim yapmazsanız değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...