Partili üyeleri davet etme hakkında. (6 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Yükselen Gençlik Partisi olarak, partimiz bu konuda net bir tutum sergilemektedir. Hiçbir partili üyeye davet mesajı göndermedik ve bu ilkemizi kararlılıkla sürdürmekteyiz. Ancak son zamanlarda partimize kayıtlı üyelere farklı partilerden davet mesajları gönderildiğini üzülerek gözlemlemekteyiz. Bu nedenle kamuoyuna açık bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

Yükselen Gençlik Partisi olarak, üyelerimize mesaj göndermeyen her partiye saygımızı koruyacağımızı ve aynı tutumu sergilemeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Ancak bu etik duruşumuza rağmen üyelerimize davet mesajları gönderen partiler, bu saygının dışında kalacaktır.

İlkeli duruşumuzdan ödün vermeden, demokratik siyasetin temel değerlerini gözeterek hareket etmeye devam edeceğiz.

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi

Son düzenleme:

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bu konuda UYANIŞ Partisi olarak bizim de duruşumuz net. Sizin görüşünüze sonuna kadar katılıyorum. Bizim üyelere de birkaç parti yönetiminden yazan oldu hatta üyemi geçtim beni ve yönetim ekibimi dahi çağıranlar oldu. Teklifi beğenmedim 😂😂
Şaka bir yana onlara da ilettim bu davranışın devamı halinde yönetimden sadece sizin partinizdeki yeni üyelere yazması ve takip etmesi için ekip kurarım isterseniz bir kez daha aynı davranışı yapın. Akıllı insanlarmış yapmadılar ,😂😂

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Bu konuda UYANIŞ Partisi olarak bizim de duruşumuz net. Sizin görüşünüze sonuna kadar katılıyorum. Bizim üyelere de birkaç parti yönetiminden yazan oldu hatta üyemi geçtim beni ve yönetim ekibimi dahi çağıranlar oldu. Teklifi beğenmedim 😂😂
Şaka bir yana onlara da ilettim bu davranışın devamı halinde yönetimden sadece sizin partinizdeki yeni üyelere yazması ve takip etmesi için ekip kurarım isterseniz bir kez daha aynı davranışı yapın. Akıllı insanlarmış yapmadılar ,😂😂
Hahaha sendedemi aynısı oldu bir tek benim parti sekreterime teklif edildi sanıyordum bekircan 😂

ARDEN

🇹🇷 Yükselen Gençlik 🇹🇷
Vatandaş
Yükselen Gençlik Partisi olarak, partimiz bu konuda net bir tutum sergilemektedir. Hiçbir partili üyeye davet mesajı göndermedik ve bu ilkemizi kararlılıkla sürdürmekteyiz. Ancak son zamanlarda partimize kayıtlı üyelere farklı partilerden davet mesajları gönderildiğini üzülerek gözlemlemekteyiz. Bu nedenle kamuoyuna açık bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

Yükselen Gençlik Partisi olarak, üyelerimize mesaj göndermeyen her partiye saygımızı koruyacağımızı ve aynı tutumu sergilemeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Ancak bu etik duruşumuza rağmen üyelerimize davet mesajları gönderen partiler, bu saygının dışında kalacaktır.

İlkeli duruşumuzdan ödün vermeden, demokratik siyasetin temel değerlerini gözeterek hareket etmeye devam edeceğiz.

Yükselen Gençlik Partisi
Hiçbir bir parti yöneticisi partisinde bulunan üyelere yazılmasını doğru bulmaz ve bundan çok rahatsız olur partimize katılan üyelere çok emek harcıyoruz emeklerimize saygı duyulmasını parti yõnetilerinden rica ediyoruz

Son düzenleme:

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi
Yazdığınıza tam destek veriyorum.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Benim planım farklı ama bu da iyiymiş 😂

A V N İ (N0U0MB1ER)

Gizli Üye
Vatandaş
Birleşik Krallık'ta 1215 yılında imzalanan magna cartadan sonra herhangi bir anayasal metin bulunmamaktadır. Yani o güneş batmayan imparatorluk yıllarca yazılı bir metin olmadan yazılı olmayan kurallarla yönetilmiştir. İsteyince oluyor 😂
Saygı değer hanım efendi burası malesef Birleşik Krallık değil burada hüküm mantığındır 😁