AYLIK LEVEL PUANINDA DEĞİŞİKLİK YAPILACAKTIR. (6 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Katsayı sistemi her ne kadar eleştirilse de Sıralama alanında Oy Katsayısını gören oyuncuların motive olduğunu ve bu sıralamaya girmek için yarışan kişi sayısının arttığını gözlemlekteyiz.

Şu an Sıralamada Vergi - Başkanlık - Medya ilk 50'de yer alan kişilere oy katsayısı ayrıcalığı verilmektedir.
Aylık Level sistemini de buna dahil etmek istesek de bu alanın çok tuttuğu ya da burada bir rekabet oluşturdugunu söylemek mümkün gözükmemektedir.

Bu sebepten, Aylık Level puanı kısmı Aylık Eğitim Puanı olarak değiştirilecek olup,
Buradaki puanlar yalnızca eğitim yapıldığında kazanılacaktır.
Bu sayede oyunda en çok eğitim yapan kişilerin ayrı bir sıralaması olacak olup, bu kişiler katsayı sistemi ve sıralama ödülleri ile ödüllendirilecektir.
Buradaki sıralamaya puanlar yalnızca normal eğitim yapan kişiler etkileyecek olup, paket satın alınımıyla Aylık Eğitim Puanı kazanılamayacaktır.

Bu alanda doğal bir rekabet alanı yaratmak hedeflenmekte olup,
Konu hakkında fikir ve önerilere açık olduğumuzu belirtiriz.

İyi oyunlar dileriz.

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Bu süper fikir bence. Level puanı zaten başkanlık puanıyla aynı oranda irellediyinden önemsizdi.
Ama eğitim puanının gelmesi süper oldu.

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Aylık level puanı hem iş yaparak(vergi kasarak),medya puanı basarak(medya basarak) ve başkanlık puanı kasarak (eğitim yaparak) geliyordu bunların birleşimi Aylık level puanını etkiliyordu.Değiştirilmese daha iyi olabilirdi...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Aylık level puanı hem iş yaparak(vergi kasarak),medya puanı basarak(medya basarak) ve başkanlık puanı kasarak (eğitim yaparak) geliyordu bunların birleşimi Aylık level puanını etkiliyordu.Değiştirilmese daha iyi olabilirdi...
Son 5 dönemin sıralamasına bakarsanız, başkanlık puanı ve aylık level puanının aynı sıralama oldugunu görebilirsiniz.

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Buradaki sıralamaya puanlar yalnızca normal eğitim yapan kişiler etkileyecek olup, paket satın alınımıyla Aylık Eğitim Puanı kazanılamayacaktır.

Yani bu kısım bence doğru diyil.
Sonuçta eğitim paketi alsada adam durmadan eğitim yapıyor.

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş

Yani bu kısım bence doğru diyil.
Sonuçta eğitim paketi alsada adam durmadan eğitim yapıyor.
Niko başkanım tamam paket alan zaten başkanlık sıralamasından +oy alacak genelden almayacak bence bu güzel bişey paket almayıp kasanlar heveslenecek kasmaya devam edecek aylıktan sıralamaya girmek için 👋

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Niko başkanım tamam paket alan zaten başkanlık sıralamasından +oy alacak genelden almayacak bence bu güzel bişey paket almayıp kasanlar heveslenecek kasmaya devam edecek aylıktan sıralamaya girmek için 👋
O zaman bu durumda daha önce eğitimini tamamlamış oyuncuların her ay başında eğitim seviyelerinin üniversite seviyesine otamatik olarak dönmeside gerekmez mi başkanım aksi takdirde örnek veriyorum yeni döneme ben Profosörlük okurken girersem sende yüksek lisansta girersen beni yakalaman imkansız olur

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş
O zaman bu durumda daha önce eğitimini tamamlamış oyuncuların her ay başında eğitim seviyelerinin üniversite seviyesine otamatik olarak dönmeside gerekmez mi başkanım aksi takdirde örnek veriyorum yeni döneme ben Profosörlük okurken girersem sende yüksek lisansta girersen beni yakalaman imkansız olur
İmkansız olmaz Sinan kardeşim sen tekrar başa döndüğünde ben profesörlük okuyor olacağım puanlar eşitlenecek ben aylarca bu yarışın içindeyim iki emek veren insan aynı şartlarda yarışsın zaman olarak eğitim seviyeleri farklı olsun yine aynıya gelir ay sonuna doğru profesörlük okuyan 10 gün arayı açar ama başa döndüğünde diğeri arayı kapatır

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
İmkansız olmaz Sinan kardeşim sen tekrar başa döndüğünde ben profesörlük okuyor olacağım puanlar eşitlenecek ben aylarca bu yarışın içindeyim iki emek veren insan aynı şartlarda yarışsın zaman olarak eğitim seviyeleri farklı olsun yine aynıya gelir ay sonuna doğru profesörlük okuyan 10 gün arayı açar ama başa döndüğünde diğeri arayı kapatır
Bende karşı değilim sistem mantıklı zaten maddiyatın geçmediği bir bölüm daha açılmış olacak destekliyorum bu değişikliği