Merhaba, değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Sohbet alanında ChatGpt ile çok yakında sizlerle
Şu sesli moda en azından radyolarıda ekleseydiniz ne güzel olurdu. Orda çalan müzik hayattan soğutuyorMerhaba, değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Merhaba,Şu sesli moda en azından radyolarıda ekleseydiniz ne güzel olurdu. Orda çalan müzik hayattan soğutuyor
Onu direkt kaldırsak daha iyi olur kullanıldığını sanmıyorum belki biraz kasmayı azaltabilir.Merhaba,
Telif sorun maalesef.
Yakında tam anlamı ile oyuna gelip vergi de kasıcak mıMerhaba, değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Aynen kaldırılsa iyi olur. Bazen oyun kasıyor belki azalır kasmasıOnu direkt kaldırsak daha iyi olur kullanıldığını sanmıyorum belki biraz kasmayı azaltabilir.
Aynen kaldırılsa iyi olur. Bazen oyun kasıyor belki azalır kasması
Kasma sorunu yoğun saatlerde yoğun iş yapılması ile alakalı maalesef.Onu direkt kaldırsak daha iyi olur kullanıldığını sanmıyorum belki biraz kasmayı azaltabilir.
Evet nerdeye kimse kullanmıyorOnu direkt kaldırsak daha iyi olur kullanıldığını sanmıyorum belki biraz kasmayı azaltabilir.
Bence olmalı kasmaliYakında tam anlamı ile oyuna gelip vergi de kasıcak mı
Hocam her parti parti müziğini yapsa parti müziklerini oraya ekleyebilir misiniz.Merhaba,
Telif sorun maalesef.
Pasla herkese 5 bin taş hiç sıkıcı olmaz yaniMerhaba, değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Mesela örnek olarak birkaç tanesini atayım isterseniz.Hocam her parti parti müziğini yapsa parti müziklerini oraya ekleyebilir misiniz.
Bizde 3-4 tane var
@BaşkanOnline
Parti logoları güncelleme gibi bir konu açılsaMesela örnek olarak birkaç tanesini atayım isterseniz.
Bazi radyo firmaları ile anlaşma yapılabilirMerhaba,
Telif sorun maalesef.
Bir sorun gözükmüyor.Hocam oyun çöktü bir bakabilirmisiniz @BaşkanOnline