Dünya Döndükçe Sen Dur Milli Harekât 🐺 (3 Kişi İçeride)

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Sevgili BaşkanOnline Camiası;

Bildiğiniz üzere Meclis seçimleri başlamış bulunmaktadır bununla beraber öncelikle Açık ara fark ile sıralamada yerini koruyan Milli Harekât Ailesinin her bir ferdini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ardından tüm partilere başarılar dilerim
BaşkanOnline Serüvenimde Milli Harekât Partisini iyi ki kurmuşum. Çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurduk bir nevi Tam anlamıyla Aile gibi olduğumuz Bu çatı altında bulunan tüm Abilerim Ablalarım ve Kardeşlerim iyi ki varsınız 🖤
Yaşasın Asenalar 🇹🇷
Yaşasın Mehmetçikler 🐺
#DaimaMilliHarekât

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş

Bildiğiniz üzere Meclis seçimleri başlamış bulunmaktadır bununla beraber öncelikle Açık ara fark ile sıralamada yerini koruyan Milli Harekât Ailesinin her bir ferdini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ardından tüm partilere başarılar dilerim
BaşkanOnline Serüvenimde Milli Harekât Partisini iyi ki kurmuşum. Çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurduk bir nevi Tam anlamıyla Aile gibi olduğumuz Bu çatı altında bulunan tüm Abilerim Ablalarım ve Kardeşlerim iyi ki varsınız 🖤
Yaşasın Asenalar 🇹🇷
Yaşasın Mehmetçikler 🐺
#DaimaMilliHarekât
Bu Tanrı'nın Ordusu 🐺🇹🇷

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Milli Harekat Partisi kurucu Sayın @Sinan SEVİM başkanıma ve destek veren parti yönetimi başkanlarıma birlik ve bir aile tutumunu dayanışmayı sagladıklarından dolayı tebrik ederim.Partimizde bulunan abilerim ve ablarıma bu başarıyı emek veren başkanlarıma tebrik ederim.Sıralamaya giren bütün partilere seçimlerde başarılar dilerim.

#DaimaMilliHarekat

RevanHan

Mili Harekât Partisi
Vatandaş

Yaşasın Asenalar 🇹🇷
Yaşasın Mehmetçikler 🐺
#DaimaMilliHarekât
Ne Sağdan Ne Soldan Milli Harekât Yolundan !
#DaimaMilliHarekat