BAŞKANONLINE v5.8.0 GÜNCELLEMESİ YAYINDA! (6 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
v5.8.0 güncellemesi gönderilmiş olup;
-Profil alanına kullanıcı sıralaması eklenmiştir.
-Aylık Level Puanı alanı Aylık Eğitim Puanı olmuştur.
-Sertifika alanında değişiklikler yapılmıştır.
-Bazı performans iyileştirmeleri yapılmıştır.
-Bazı görünüm iyileştirmeleri yapılmıştır.

-Şehir alanı ile ilgili düzeltmeler bir sonraki güncellemeye kalmıştır.

Her iki market için de güncelleme gönderilmiş olup,
Onay aldığında tüm oyunculara bildirim gönderilecektir.

İyi oyunlar dileriz.

ARDEN

🇹🇷 Yükselen Gençlik Eğitim Başkanı 🇹🇷
Vatandaş
Hocam Bunun için ayrı bir konu açmak gerekiyor ama eğitimle alakalı bir konu olduğu için bu alana göndermek istedim.

Görselde görüldüğü gibi eğitim durumumuzu yönetim olarak görsek bizim için daha verimli bir çalışma olur.
@BaşkanOnline

Ekli dosyalar

• IMG_20250116_150942.jpg
    IMG_20250116_150942.jpg
    127.9 KB · Görüntüleme: 32

Göktuğ Gökçebağ 29

Kutlu Birlik Partisi
Vatandaş
5.8.1 de şehir işlemleri kısmı a'dan z'ye tamamen aktif edilecek o zaman kullanılmaya başlanacak değilmi @BaşkanOnline yoksa 5.8.2'e de kalabilir mi o kısmın açılma süresi tahmini olarak kendinizce detaylı şekilde bizlere oyunculara bilgilendirme yapma şansını varmı acaba rica etsem

Son düzenleme:

K E R E M

Üye
Vatandaş
5.8.1 de şehir işlemleri kısmı a'dan z'ye tamamen aktif edilecek o zaman kullanılmaya başlanacak değilmi @BaşkanOnline yoksa 5.8.2'e de kalabilir mi o kısmın açılma süresi tahmini olarak kendinizce detaylı şekilde bizlere oyunculara bilgilendirme yapma şansını varmı acaba rica etsem
Şu an Android kullanıcıları 5.8.1. Sürümü kullanıyor başkanım en yakın zamanda 5.8.2. Güncellemenin geleceği söylendi ancak tahmin ediyorumki şehir güncellemeleri bu güncellemelerle gelmeyecek

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Şu an Android kullanıcıları 5.8.1. Sürümü kullanıyor başkanım en yakın zamanda 5.8.2. Güncellemenin geleceği söylendi ancak tahmin ediyorumki şehir güncellemeleri bu güncellemelerle gelmeyecek
Androiddeki sorun nedeniyle 5.8.2 yüklenmiş oldu ancak rakamlara çok takılmamak gerekiyor.

Bundan sonraki güncelleme günlüğünde sadece şehir güncellemesi mevcut.

Göktuğ Gökçebağ 29

Kutlu Birlik Partisi
Vatandaş
Androiddeki sorun nedeniyle 5.8.2 yüklenmiş oldu ancak rakamlara çok takılmamak gerekiyor.

Bundan sonraki güncelleme günlüğünde sadece şehir güncellemesi mevcut.
şehir işlemleri kısmı güncellemesi bir sonraki güncelleme sadece onunla ilgili olacağı için diğer hafta pazara kadar yani 26 ocağa kadar yayınlanmış olurmu acaba @BaşkanOnline