Son Konular Üzerinde Açıklama (3 Kişi İçeride)

SametÜnal.

7 , 20 Ve 25. Dönem Samsun Milletvekili
Vatandaş
IMG-20250118-WA0004.jpg
Konunun Muhataplarına En İyi Bildikleri Yerden Ve En İyi Şekilde Sesleniyorum ;
Evvela Şunu Belirtmek İsterim ki Samet Ünal Olarak Ben Yaklaşık 4 Yılı Aşkın Bu Oyundayım , Ve Geçen Bir Süre Boyunca Kimseyi Satıp Sırtından Vurmayı , Makam İçin Yer Değiştirmeyi Göz Önünde Bulundurmadım. Dostlarımın Hatrı İçin Ban Yemek Dahil Hiçbir Fedakarlığı Yapmaktan Kaçınmadım Ve Bu Fedakarlıkları Yaparken Korkuyu Asla Göz Önünde Bulundurmadım.

Fakat Bana Yapılan Haksızlık, İftira Ve Zorbalık Sonrası Sesimi Çıkarmadım, Çıkarmıyorum Diye Bazıları Meydanı Boş Buldular.
Konunun Muhatapına Sesleniyorum ; Bana Telefon Edip Özür Dileyip Tekrar Kardeşlerinin Yanına Dön Dediğinde Ben Tereddüt etmeden geldim. Ama yine ne oldu ise Eski Dostunu Yine İki günlük insanlara ve Bir zamanlar hain ilan edip Partiden İhraç ettiğin bir isim uğruna Feda Ettin .
Samet Ünal'ı Daha Dün ihraç ettiklerine tercih edenler Birilerinden mi korkuyor?
Korkuyorlarsa Kimden Korkuyorlar ?
Biz Kimseyi Satmadık Satanlar da kendini çok iyi biliyor , Az Yürekleri Olsa O yazdığım sayfa sayfa Mesajlara yanıt verirlerdi zaten .

Sesimi çıkarmam ama zamanı gelince öyle bir konuşurum ki siz utanmak zorunda kalırsınız. İstediğiniz kadar Beni yalnız bırakabilirsiniz, Beni dün Hain ilan Ettiklerinize değişebilirsiniz Hiç umrumda değil. Sadece Yazıklar olsun diyor ve Hakkımı helal etmiyorum.
Saygılarımla

A. Samet Ünal
7,20 Ve 25. Dönem Samsun Milletvekili

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Olay ?

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
Adaletin ve doğruluğun peşinden gitmek her zaman en doğru yol olmuştur. Ne olursa olsun değerler ve dostluk her şeyden önce gelir. Hakkını savunmak doğru bildiğini söylemek her insanın hakkıdır. Umarım her şeyin en kısa zamanda düzelir ve her şey hak ettiği şekilde ortaya çıkar🌹 yanındayız başkanım

Son düzenleme:

DEREBEYİ...

Erzincan Valisi
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 20038
Konunun Muhataplarına En İyi Bildikleri Yerden Ve En İyi Şekilde Sesleniyorum ;
Evvela Şunu Belirtmek İsterim ki Samet Ünal Olarak Ben Yaklaşık 4 Yılı Aşkın Bu Oyundayım , Ve Geçen Bir Süre Boyunca Kimseyi Satıp Sırtından Vurmayı , Makam İçin Yer Değiştirmeyi Göz Önünde Bulundurmadım. Dostlarımın Hatrı İçin Ban Yemek Dahil Hiçbir Fedakarlığı Yapmaktan Kaçınmadım Ve Bu Fedakarlıkları Yaparken Korkuyu Asla Göz Önünde Bulundurmadım.

Fakat Bana Yapılan Haksızlık, İftira Ve Zorbalık Sonrası Sesimi Çıkarmadım, Çıkarmıyorum Diye Bazıları Meydanı Boş Buldular.
Konunun Muhatapına Sesleniyorum ; Bana Telefon Edip Özür Dileyip Tekrar Kardeşlerinin Yanına Dön Dediğinde Ben Tereddüt etmeden geldim. Ama yine ne oldu ise Eski Dostunu Yine İki günlük insanlara ve Bir zamanlar hain ilan edip Partiden İhraç ettiğin bir isim uğruna Feda Ettin .
Samet Ünal'ı Daha Dün ihraç ettiklerine tercih edenler Birilerinden mi korkuyor?
Korkuyorlarsa Kimden Korkuyorlar ?
Biz Kimseyi Satmadık Satanlar da kendini çok iyi biliyor , Az Yürekleri Olsa O yazdığım sayfa sayfa Mesajlara yanıt verirlerdi zaten .

Sesimi çıkarmam ama zamanı gelince öyle bir konuşurum ki siz utanmak zorunda kalırsınız. İstediğiniz kadar Beni yalnız bırakabilirsiniz, Beni dün Hain ilan Ettiklerinize değişebilirsiniz Hiç umrumda değil. Sadece Yazıklar olsun diyor ve Hakkımı helal etmiyorum.
Saygılarımla

A. Samet Ünal
7,20 Ve 25. Dönem Samsun Milletvekili
😂😂

Özmen0434

TEK SEVDASI KIZILELMA OLAN BİRİ
Vatandaş
Samet sen nasıl bir insansın hiç utanman yokmu senin kadın oyunculara küfür eden sensin milletin arkasından iş çevirip makam için parti değiştirende sensin herkes senin ne olduğunu biliyor ordan oraya zıplayip durma artık bir yerinde dur.