Partinix ya da partinizde ki vekillerden 1'i hariç diğerleri emekleri ile o makama gelmiştir doğrudur.Benim ima ettiğim kişi bellidir.Diğerlerine bir saygısızlık yok buradaÖzellikle kendi partimde bu göreve gelen herkes hakettiği için geldi.
Konunun uzamamasını rica ediyorum.
Her bir vekilimiz kendi gayretleriyle seçilmiş, saygın bir görevi üstlenmiştir. İmalarda bulunmak yerine somut eleştirilerle konuşmak daha doğru bir yaklaşımdır. Kişisel yorumların partimizi ve temsilcilerimizi hedef almasına izin vermeyeceğiz.Partinix ya da partinizde ki vekillerden 1'i hariç diğerleri emekleri ile o makama gelmiştir doğrudur.Benim ima ettiğim kişi bellidir.Diğerlerine bir saygısızlık yok burada
Yav he tamam havuz medya sensin yavHer bir vekilimiz kendi gayretleriyle seçilmiş, saygın bir görevi üstlenmiştir. İmalarda bulunmak yerine somut eleştirilerle konuşmak daha doğru bir yaklaşımdır. Kişisel yorumların partimizi ve temsilcilerimizi hedef almasına izin vermeyeceğiz.
Elestirij varsa ciddiyetle dinlerim ama ithamlarla değilYav he tamam havuz medya sensin yav
Varolun kardeş partimizTeşekkürler başkanım
hep birlikte basaracagızMilli Gençlik Partisi Halkın Sesi, Milletin Gücü
Ekli dosyayı görüntüle 20041
Seçilen milletvekillerimizle her bir vatandaşın sesi olmaya and içmiş güçlü bir ekip olarak buradayız Görevine, davasına inanan bu kadro halkın gücünü arkasına alarak yorulmadan çalışmaya devam ediyor.
Birlikte çıktığımız bu yolda Milli Gençlik Partisi her zaman sizin yanınızda
İnandığımız değerler ve idealler doğrultusunda yürümeye devam ediyoruz. Katkılarınız ve desteğinizle daha da güçlü olacağız.
Hep birlikte, daha büyük başarılara
Ekli dosyayı görüntüle 20048
hep birlikte basaracagız
Teşekkür ederizTebrikler dostlar
Ya saldıracak birini arıyorsun her zaman ki gibi de. O ben değilim mesut. İşine bakPartinix ya da partinizde ki vekillerden 1'i hariç diğerleri emekleri ile o makama gelmiştir doğrudur.Benim ima ettiğim kişi bellidir.Diğerlerine bir saygısızlık yok burada
Sen yaşıyormusun Çoşkun beyTebrikler dostlar
Burdayım coşkun abi asıl sen neredesin yav@EKREM nerde bu kayıp başkan
Yine bir yerlerde ortalığı karıştırıyorsun hePartinix ya da partinizde ki vekillerden 1'i hariç diğerleri emekleri ile o makama gelmiştir doğrudur.Benim ima ettiğim kişi bellidir.Diğerlerine bir saygısızlık yok burada
Kes sesini kaybolYine bir yerlerde ortalığı karıştırıyorsun he
TeşekkürlerTebrikler