Dene gör herseyin tadına bakmaya gerek yoktadı güzelmiydi tavsiye veren tadını almıştır.
Dene gör herseyin tadına bakmaya gerek yoktadı güzelmiydi tavsiye veren tadını almıştır.
Eskiden diyorum eskiden. Hani eskiden oyun başkanı çıkardınız ya öyle söylüyorsunuz onu diyorum6 idi 7 oldu 8 yaptın
Saysana 8 partiyi Altın Ok ittifakta bile değil.Oyundan haberdar ol sonra buraya yazarsın
denemişsin saten bizde tadını sorduk teşekkür ederim ben almim sen yersin sonuçta tadını almışsınDene gör herseyin tadına bakmaya gerek yok
sayar mısın 8 partiyi o zaman ? Dakikada bir sayı sallıyorsun kafadan.Eskiden diyorum eskiden. Hani eskiden oyun başkanı çıkardınız ya öyle söylüyorsunuz onu diyorum
hayatın da bir kompozisyon yazdın mı merak ettim kendin için benim için değilsenin için boş beyaz sayfaya kalem sürmem
kendinde şüphe uyandırdın hıımm çok yazık yazmamışsın.hayatın da bir kompozisyon yazdın mı merak ettim kendin için benim için değil
Kardeş sen anlamıyon mu beni? O parti bu parti demiyorum bak dikkat edersen! 7 parti ortak bir isimde anlaşıp oyun başkanı çıkarıyor,sonra o isim hangi partiye bağlıysa o parti çıkıp biz başarı kazandık diyor. Altın Ok denilen parti Fatih Tutuk ve Kadir Aydın olmasaydı 3 güne kapanırdı. Siz kendinizi neyin nimetinden sayıyorsunuz . Hadi şimdi tek başınıza seçime girip ob çıkarın bizde sizi tebrik edelimsayar mısın 8 partiyi o zaman ? Dakikada bir sayı sallıyorsun kafadan.
Şuan seçime tek girmiyorsunuz ki ittifak mevzusunu eleştirebilesiniz.
Kardeş bunu ilk biz yapmadık. bundan sonrada olmayacak anlamına gelmiyor. sanki siz tek parti olarak giriyorsunuz secime.Kardeş sen anlamıyon mu beni? O parti bu parti demiyorum bak dikkat edersen! 7 parti ortak bir isimde anlaşıp oyun başkanı çıkarıyor,sonra o isim hangi partiye bağlıysa o parti çıkıp biz başarı kazandık diyor. Altın Ok denilen parti Fatih Tutuk ve Kadir Aydın olmasaydı 3 güne kapanırdı. Siz kendinizi neyin nimetinden sayıyorsunuz . Hadi şimdi tek başınıza seçime girip ob çıkarın bizde sizi tebrik edelim
Haydaaaa tamam aga sizsiniz yav. Nice büyük başarılara Allah muzaffer etsin sizi hadiKardeş bunu ilk biz yapmadık. bundan sonrada olmayacak anlamına gelmiyor. sanki siz tek parti olarak giriyorsunuz secime.
Dayı senin bu rollenişlerinde beni benden alıyor sjsjssjsosnkskHerkes sesini kessin gayrı maksadı aşmayın
Destur almadan konuya girdim af buyur beyimmHerkes sesini kessin gayrı maksadı aşmayın
Rollendiğimi kim söyledi ah be kardeşim inan beni tanımanı şu sözleri birde gözümün içine bakarak söylememi çok isterdimDayı senin bu rollenişlerinde beni benden alıyor sjsjssjsosnksk
Ben istemezdim teşekkürlerRollendiğimi kim söyledi ah be kardeşim inan beni tanımanı şu sözleri birde gözümün içine bakarak söylememi çok isterdim
Bak seninde hoşuna gitmiş hemen role girmişsin ben espiri yapıyorum herkesin böyle konuşmalar hoşuna gittiği için yoksa aklımız gayet yerindeDestur almadan konuya girdim af buyur beyimm
Çok hoşuma gitti çok beğendim fetihleriniz devamını dilerimBak seninde hoşuna gitmiş hemen role girmişsin ben espiri yapıyorum herkesin böyle konuşmalar hoşuna gittiği için yoksa aklımız gayet yerinde
Berdühar ol bin mukabil sizleride fetihlerde görmek isteriz alpbaşı olarakÇok hoşuma gitti çok beğendim fetihleriniz devamını dilerim