Müjdelenen komutan olacaksam gelirim.Berdühar ol bin mukabil sizleride fetihlerde görmek isteriz alpbaşı olarak
Aksi takdirde tekliflere kapalıyım
Müjdelenen komutan olacaksam gelirim.Berdühar ol bin mukabil sizleride fetihlerde görmek isteriz alpbaşı olarak
Tövbe estağfurullah sümmü haşa çok ayıpMüjdelenen komutan olacaksam gelirim.
Aksi takdirde tekliflere kapalıyım
Dayı niye tövbe haşa şirk koşmuşum muamelesi çekiyorsun bana ssksjsksnjsksTövbe estağfurullah sümmü haşa çok ayıp
Kınalı üveykler umuda uçtu uçacakDayı niye tövbe haşa şirk koşmuşum muamelesi çekiyorsun bana ssksjsksnjsks
18.Dönem hariç diğer dönemleri hatırlamıyorum21 i unutamazsınız ama md cim kdjssjsj
Acil b12 öneriyorum mdcim jsjsjs18.Dönem hariç diğer dönemleri hatırlamıyorum
Bizim yazdığımız destanlar ile büyümüşsün gelip burada iki kelime yazıyorsunkendinde şüphe uyandırdın hıımm çok yazık yazmamışsın.
Diğer dönemler işime gelmiyor ecoAcil b12 öneriyorum mdcim jsjsjs
Bunu bi değerlendirelimDiğer dönemler işime gelmiyor eco
senin yazdın romandır.İki roman havası açim oynarsın kardeş masal okuma banaBizim yazdığımız destanlar ile büyümüşsün gelip burada iki kelime yazıyorsun
Oynamak sizin işinizdir. Açayım mı sana köçek havası iyi bilirsinsenin yazdın romandır.İki roman havası açim oynarsın kardeş masal okuma bana
aynı lafı yazmakla cümle söylemiş olmazsın işine bakOynamak sizin işinizdir. Açayım mı sana köçek havası iyi bilirsin
kusura bakma ben işime bakıyorum sen de kusurlarına bakarsın hadi görüşürüzaynı lafı yazmakla cümle söylemiş olmazsın işine bak
benim şahsi olarak bir kusurum yok. görüşürüz...kusura bakma ben işime bakıyorum sen de kusurlarına bakarsın hadi görüşürüz