Bakanlıklar küçük partilere verildi millî hareket ise oyun başkanlığı sırasını aldıher bakanlık farklı bir partid Buna itifak yok demek sizce ne kadar gerçekçi Görünen o ki gizli ittifaklar farklı yöntemlerle devam ediyor sadece ismi yok perde arkasında aynı şekilde devam ediyor ::
Aday da tek başına girip de kaybedendir şimdiBakanlıklar küçük partilere verildi millî hareket ise oyun başkanlığı sırasını aldı
Sinan 5. Kez adayAday da tek başına girip de kaybedendir şimdi
HaydaaaaSinan 5. Kez aday
Senin Parti'nin de adayıHaydaaaa
5 6 7 gider böyle biri de çıkıp demiyor ki ben de varım ağam ne derse o söyleyerek devam ediyorlarSinan 5. Kez aday
Ben Kafama göre oy atıyorum sen aday ol sana atacamSenin Parti'nin de adayı
Ben Kafama göre oy atıyorum sen aday ol sana atacam
Paranın gücü partidekilere vipler taşlar ağızlarını o şekilde kapatıyor5 6 7 gider böyle biri de çıkıp demiyor ki ben de varım ağam ne derse o söyleyerek devam ediyorlar
Tamam atıyorsun atarsinBen Kafama göre oy atıyorum sen aday ol sana atacam
Ooo kral nasıl çözdün bu denklemi ya valla helal olsun snsksnskskKazanan kişiler ve partilerine bakınca bi anlaşma olduğu çok açık. 1.olan partinin bakanı yok bir de o da ilginç niye acaba ? Hmm tabi Ob de çıkacak ortaya sanırım.
Kaval da olabilirParanın gücü partidekilere vipler taşlar ağızlarını o şekilde kapatıyor
akıllara ittifakın olmadığı açıklamaları ne kadar gerçekçi sorusu geliyor. Görünen pek de tesadüf değilBakanlıklar küçük partilere verildi millî hareket ise oyun başkanlığı sırasını aldı
Parti içinde konuşabiliyor musunuz merak ettimOoo kral nasıl çözdün bu denklemi ya valla helal olsun snsksnsksk
Sadece partisindekiler değil bozkurttada vip alıyor onlarda Sinan da sinanKaval da olabilir