Bunu sizin sözünüz ile yanıtlayayım partiniz sizi de aday gösterebilirHer partinin zaten belli bir vekili var,
O zaman en fazla vekili olana tüm bakanlıkları verelim bu mu olsun yani ?
Bunu sizin sözünüz ile yanıtlayayım partiniz sizi de aday gösterebilirHer partinin zaten belli bir vekili var,
O zaman en fazla vekili olana tüm bakanlıkları verelim bu mu olsun yani ?
Naptin basimiza jokerken polat mi kesildin senSeni hiç alakadar etmez
Bunu sizin sözünüz ile yanıtlayayım partiniz sizi de aday gösterebilir
Eleştirmek için eleştiriyorsunuz şu an.@BaşkanOnline eski sistemle bu sistem arasinda bi degisiklik olmadi bana gore yine ayni seyleri yasadik yani
Eski sistem de oturmuşken boşa zahmet çekmeyin bence@BaşkanOnline eski sistemle bu sistem arasinda bi degisiklik olmadi bana gore yine ayni seyleri yasadik yani
@BaşkanOnline eski sistemle bu sistem arasinda bi degisiklik olmadi bana gore yine ayni seyleri yasadik yani
Ha gayret ayıp olcaksa biz çıkalım mı6.ob denemesi loading
Bu replik polatın değil memati başınNaptin basimiza jokerken polat mi kesildin sen
Öylede olmaz biz bunu seçicez bunun adıda sistem olcakeski sistemle bu sistem arasında bir fark olmadı ki zaten. Yine aynı şeyleri yaşadık aynı tartışmalar döndü. Değişiklik yapıldığı söyleniyor ama sonuçlar ortada hiçbir şey farklı değil. Eğer gerçekten bir yenilik varsa bunu hissettirecek bir sistem ortaya koyulmalı. Aksi halde bu sadece isim değişikliğinden ibaret kalır şu an şait olduğumuz gibi
Denedik tek adayken de olmadı ancak Allah yardım eder artıkHa gayret ayıp olcaksa biz çıkalım mı
Ne farkeder canimin ici hadi sen kac ben buralardayim kapisssBu replik polatın değil memati başın
Hadi iyi geceler bu nezih tartışmaya devam etmek isterdim ama yarın işim var
Geldi 6. Ob adayim
Allah ederde işte neyse konuşursam sıkıntıDenedik tek adayken de olmadı ancak Allah yardım eder artık
Ben verdim arda hakediyosun kardeşimBeni içişleri bakanı adayı olarak oy veren milletvekili başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Güzel görüşün için teşekkür ederim Kardeşim.Ben verdim arda hakediyosun kardeşim
Sayın yönetim bir taraf güçlü dendi kaç dönem boyunca yaptıkları stratejilere karşı bir şey yapamayan diğer partilerin günahını şimdi diğer taraf çekiyor. Siz ve oyundaki bir çok kişi en güçlü partiler bir araya gelmiş her seçimi kazanıyorlar dendi ve kendiniz oyunun seyri için bu işe karşı olduğunuzu söylediniz ve bizler her bir parti olarak birbirimizden ayrıldığımızı beyan ettik ve meclis oylarında da gözüküyor ama bize birleşmişler seçim kazanıyorlar diyenler böyle bir irade görmedik ve biz de siyaset oyunu oynadığımızdan bunu eleştirdik daha ilerisi değilEleştirmek için eleştiriyorsunuz şu an.
Ömrün bu şarkıyı dinlemek ile geçmiş birde burada geziyorsun
Yani sayim yonetim hem bize dagil diyorsunuz hemde karsimizdaki adamlar ittifaktan ayrilmiyor ve oyun yine ayni seye bagliyacak bir sureden sonra ama taktir sizin yinedeSayın yönetim bir taraf güçlü dendi kaç dönem boyunca yaptıkları stratejilere karşı bir şey yapamayan diğer partilerin günahını şimdi diğer taraf çekiyor. Siz ve oyundaki bir çok kişi en güçlü partiler bir araya gelmiş her seçimi kazanıyorlar dendi ve kendiniz oyunun seyri için bu işe karşı olduğunuzu söylediniz ve bizler her bir parti olarak birbirimizden ayrıldığımızı beyan ettik ve meclis oylarında da gözüküyor ama bize birleşmişler seçim kazanıyorlar diyenler böyle bir irade görmedik ve biz de siyaset oyunu oynadığımızdan bunu eleştirdik daha ilerisi değil