Teşekkürler, Şimal Başkan. Herkesin hakkını alması dileğiyle, nice zaferlereAdalet kainatın ruhudur.
Bütün çabanın ve emeğinin karşılığını aldığın daha nice dönemlere. Hayırlı uğurlu olsun bakanım
Teşekkürler, Şimal Başkan. Herkesin hakkını alması dileğiyle, nice zaferlereAdalet kainatın ruhudur.
Bütün çabanın ve emeğinin karşılığını aldığın daha nice dönemlere. Hayırlı uğurlu olsun bakanım
Amin, teşekkürler.Tebrik ederim hayırlı olsun başkanım
Amin, teşekkürler başkanım. Hayırlısı neyse o olsun.Başkanım çok başarılı olacağına eminim hayırlı olsun
Teşekkürler başkanım.Tebrik ederim başarılar diliyorum başkanım
Amin, teşekkürler.Hayırlı uğurlu olsun başkanım.
Teşekkürler, Sipan Başkan. Seni de istediğim yerde görmek dileğiyle, nice zaferlereEn sonunda hak ettiğin yere geldin, darısı daha güzel yerlere
Teşekkürler, nice zaferlereHayırlı Olsun Dostum Yeni Görevinde Başarılar Diliyorum
Amin, teşekkürler başkanım.Hayırlı ugurlu olsun başkanım.Görevinde başarılar dilerim
hayırlı uğurlu olsun başkanımmDeğerli Başkan Online Halkı,
Bugün burada, Adalet Bakanı olarak sizlere hitap etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Beni bu göreve layık gören Bozkurt Harekat Partisi'ne müteşekkirim. Partimiz, uzun bir aradan sonra yeniden "Adaletin Bozkurtları" sloganıyla adalet bakanı çıkardı.
Adalet, toplumsal barışın ve huzurun temelidir. Adaletin olmadığı yerde, anarşi ve kaos hüküm sürer. Adaletin sağlanması, sadece suçluların cezalandırılması değil, aynı zamanda mağdurların haklarının korunması anlamına gelir.
Adalet Bakanı olarak, adaletin herkese eşit şekilde dağıtıldığı, hak edenin ödüllendirildiği, yanlış yapanın ise gerektiği şekilde hesap verdiği bir sistem için kararlılıkla mücadele edeceğim.
Tekrardan, başta partim ve dostlarım olan Bozkurt Harekat olmak üzere, geçmişte ve bu süreçte yanımda olan, destekleyen herkese müteşekkirim.
“Adalet Devletin Amacıdır”
BOZKURT HAREKAT PARTİSİ 9. ADALET BAKANI
BaMeBo
Amin, teşekkürler başkanım.hayırlı uğurlu olsun başkanımm
Teşekkürler, sağ olasın.Tebrikler görevinizde başarılar dilerim