SMS zamanında gelirse 10 saniye yeterde artar hocam ama son 10 saniyede kullanılması yanlışFarz edin ki sms onayı geldi, 10 saniyede onaylayabileceğini düşündüren şey nedir?
SMS zamanında gelirse 10 saniye yeterde artar hocam ama son 10 saniyede kullanılması yanlışFarz edin ki sms onayı geldi, 10 saniyede onaylayabileceğini düşündüren şey nedir?
Başkanım ben daha 10 saniye içinde onay SMS İ gelip onaylayabildiğim seçim hatırlamıyorum. Burda bir sistem zaafı yok oyuncunun sistemi göz önünde bulundurmadan gerçekleştirdiği bir ihmal var diye düşünüyorumSms onayı seçimin başında anında geliyordu yine aynı şekilde gelseydi onay yapabilirdi. Bu bizim veya sizin için geçerli bir durum değil herkeste yaşanabilir Kadir sonuçta belirlenen saatte kullanılmış bir oy
İstersen bu konuda sana eğitim veririm. Bi ara yaz bana özeldenBen bu konuyu eğitim listesine alayım haklısın çalışmak lazım kadir. Sen uzun zamandır yoktun dersini çalışıp geldin herhalde.
Seçimin bitmesine saniyeler kala bende oy kullanayım yazayım itraz etme hakimi kullaniyorum ne güzel bir sistem günaydın boncurEkli dosyayı görüntüle 20237
Merhabalar sayın yönetim @BLOODKİNG Başkanımız geçerli olan saatte oy kullanmış olup sms onayı gelmemiştir. Bu durumda itiraz etme hakkımızı kullanıyoruz @BaşkanOnline
İşinize gelmeyince o kaldırılsın, bu kaldırılsın.Sms onayı kaldırılsın direk o zaman ne sms miş arkadaş
Özel güçlerinin olduğu heralde Şahsen ben yetişmemFarz edin ki sms onayı geldi, 10 saniyede onaylayabileceğini düşündüren şey nedir?
SMS'e girip linke tıklaması daha sonra onun açılması daha sonra onaylıyoruma basması.
Arkadaşlar boşa itiraz ediyorsunuz.
Sevinirim kadir.İstersen bu konuda sana eğitim veririm. Bi ara yaz bana özelden
Sayın yönetim çoğu oyuncuya sms onayı gelmiyor ve whatsapp üzerinden tekrar mesaj atılmıyor mu ? Seçim bitmeden oyunu kullanmış olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu kişi amatör de değil ama geçerli olan saat içinde oy kullanmış bu durumu tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorumSistemde bir hata yok, size sms geliyor. Başkasına gidiyor. Bu arkadasın telefonuyla alakalı bir durum.
Başkanım öylesine diyorum biliyorum bende,tepkimi ironik şekilde yazdım;ciddiye almayın .İşinize gelmeyince o kaldırılsın, bu kaldırılsın.
SMS onay sistemi neden var sizce? Sahte oyları engellemek için.
Bilip bilmeden ezbere konusmayın.
Sevinme. Vazgeçtim. Gidin kendiniz öğrenin. Bu saatten sonra oyunumu öğreteyim size.Sevinirim kadir.
Geçerli olan bir saatte oy kullanmış ancak sms onayı yapmamış.Sayın yönetim çoğu oyuncuya sms onayı gelmiyor ve whatsapp üzerinden tekrar mesaj atılmıyor mu ? Seçim bitmeden oyunu kullanmış olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu kişi amatör de değil ama geçerli olan saat içinde oy kullanmış bu durumu tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum
Böyle bir sistem mevcut ise benim oyu kullanıp sms onayı yaptığım saniyelere bakılmasını öneririm sanırım 6 7 saniyede onay yapmışımdırBaşkanım ben daha 10 saniye içinde onay SMS İ gelip onaylayabildiğim seçim hatırlamıyorum. Burda bir sistem zaafı yok oyuncunun sistemi göz önünde bulundurmadan gerçekleştirdiği bir ihmal var diye düşünüyorum
Geçerli olan saat = 10 saniye kala başkanım saçma bir amac ugruna ugrasiyorsunuz sizde biliyorsunuz ki sorun cok gec oyunu kullanan baskanda.Sayın yönetim çoğu oyuncuya sms onayı gelmiyor ve whatsapp üzerinden tekrar mesaj atılmıyor mu ? Seçim bitmeden oyunu kullanmış olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu kişi amatör de değil ama geçerli olan saat içinde oy kullanmış bu durumu tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum
Seçim 00.00 olduğu an biter. 10 saniyede sms gelse bile onaylayamayacak kendinizi kandırmayın lütfen.Geçerli olan bir saatte oy kullanmış ancak sms onayı yapmamış.
Seçimi bitirmek için arkadaşın linke tıklamasını mı bekleyeceğiz?
Eğitim hakkı engellenemez kadir aaa çok ayıp anayasal hakkımıza engelmi oluyorsun.Sevinme. Vazgeçtim. Gidin kendiniz öğrenin. Bu saatten sonra oyunumu öğreteyim size.
Ya link gelmediyse?Geçerli olan bir saatte oy kullanmış ancak sms onayı yapmamış.
Seçimi bitirmek için arkadaşın linke tıklamasını mı bekleyeceğiz?