İtiraz reddedildi, gerekçeler açıklandı.Ama itiraz etme hakkımız varken neden 10 saniye bişi olmasa getiriyorsunuz ki başkanım itiraz itirazdır Sms onayı gelmemiş sonuçta hakkımız olanı savunuyoruz
İtiraz reddedildi, gerekçeler açıklandı.Ama itiraz etme hakkımız varken neden 10 saniye bişi olmasa getiriyorsunuz ki başkanım itiraz itirazdır Sms onayı gelmemiş sonuçta hakkımız olanı savunuyoruz
Farz edin ki link geldi.Ya link gelmediyse?
Çalışacak biz değil sizlersiniz bir daha ki sefere 10 dakika önce oy kullanın amatörce hareket etmeyin.Ben bu konuyu eğitim listesine alayım haklısın çalışmak lazım kadir. Sen uzun zamandır yoktun dersini çalışıp geldin herhalde.
Hocam yapmayın allah askına. SMSin gelmesi 3 saniye sürse smse girip linke tıklamanız ve sayfanın açılması ve sonra onaylıyoruma basmanız.Böyle bir sistem mevcut ise benim oyu kullanıp sms onayı yaptığım saniyelere bakılmasını öneririm sanırım 6 7 saniyede onay yapmışımdır
Garip bir olay yani itiraz hakkımız varken reddediliyorİtiraz reddedildi, gerekçeler açıklandı.
Bunun için ne yapıyoruz sinan.Ya link gelmediyse?
Peki sistemde benim oy kullandığım ve sms onayı yaptığım zamanlar mevcut ise bakılmasını talep ediyorum eminim ki 10 saniye sürmeden onay yaptımFarz edin ki link geldi.
Yine yetişmez.
Neyi anlaşılmıyor ki?
Sen patates soyBunun için ne yapıyoruz sinan.
OYLARIMIZI ERKEN KULLANIYORUZ.
HADİ HEP BERABER.
OY- LA-RI-MI-ZI
ER-KEN
KUL-LA-NI-YO-RUZ.
İtiraz hakkınızı kullandınız reddettik, anlasılmayan sey nedir?Garip bir olay yani itiraz hakkımız varken reddediliyor
Sinan bak iki parti kurdun ikide bir aday oluyorsun artık rakip ol da canımız sıkıldı taktik geliştir ucuz numaralara olmuyor daha ob seçimi var adaysın itiraz edeceksen iyi bir konu bul böyle olmuyor. Bütün bakanları diğer partilere verdin partindeki birine makam vereyim dedin o da elinde patladıSayın yönetim çoğu oyuncuya sms onayı gelmiyor ve whatsapp üzerinden tekrar mesaj atılmıyor mu ? Seçim bitmeden oyunu kullanmış olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu kişi amatör de değil ama geçerli olan saat içinde oy kullanmış bu durumu tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum
10 saniyede ben onaylarım elim hızlıdır internetim deSeçim 00.00 olduğu an biter. 10 saniyede sms gelse bile onaylayamayacak kendinizi kandırmayın lütfen.
Çok doğru biz bu açıdan bakmadık. Bravo.Oyun Yönetimi seçimin bitiş tarihini ve saatini paylaşmış olup bilgilendirmiştir bildirimde denildiği 27. Günün 23:59 bitiş denilmiş bu bildirime göre son dakika kullanılan oy 50 saniye ile geçikmiş oluyor neyi tartışıyorsunuz ki ?
Haksız iptal edilen bir red sizde anlaşılmayan nedir başkanım ?İtiraz hakkınızı kullandınız reddettik, anlasılmayan sey nedir?
10 saniyede ben onaylarım elim hızlıdır internetim de
Haksız olduğuna siz mi karar veriyorsunuz?Haksız iptal edilen bir red sizde anlaşılmayan nedir başkanım ?
Partinizde olmayan bir başkan için nedir bu ısrar sayın başkanımPeki sistemde benim oy kullandığım ve sms onayı yaptığım zamanlar mevcut ise bakılmasını talep ediyorum eminim ki 10 saniye sürmeden onay yaptım