52. DÖNEM OYUN SAVCISI SEÇİMİ BİTMİŞTİR. (16 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Böyle bir sistem mevcut ise benim oyu kullanıp sms onayı yaptığım saniyelere bakılmasını öneririm sanırım 6 7 saniyede onay yapmışımdır
Hocam yapmayın allah askına. SMSin gelmesi 3 saniye sürse smse girip linke tıklamanız ve sayfanın açılması ve sonra onaylıyoruma basmanız.
Rica ediyorum, komik duruma düşmeyin :D

1ömer1

47.Dönem İçİşleri Bakanı-Altın OK Partisi
Vatandaş
Sayın yönetim çoğu oyuncuya sms onayı gelmiyor ve whatsapp üzerinden tekrar mesaj atılmıyor mu ? Seçim bitmeden oyunu kullanmış olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu kişi amatör de değil ama geçerli olan saat içinde oy kullanmış bu durumu tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum
Sinan bak iki parti kurdun ikide bir aday oluyorsun artık rakip ol da canımız sıkıldı taktik geliştir ucuz numaralara olmuyor daha ob seçimi var adaysın itiraz edeceksen iyi bir konu bul böyle olmuyor. Bütün bakanları diğer partilere verdin partindeki birine makam vereyim dedin o da elinde patladı

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyun Yönetimi seçimin bitiş tarihini ve saatini paylaşmış olup bilgilendirmiştir bildirimde denildiği 27. Günün 23:59 bitiş denilmiş bu bildirime göre son dakika kullanılan oy 50 saniye ile geçikmiş oluyor neyi tartışıyorsunuz ki ?
Çok doğru biz bu açıdan bakmadık. Bravo.

Burada mevcut.

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Bazı partilerin yöneticileri vs.oylarını en sona saklıyordu,bu seçimde geç saate bırakıldığında yaşanan kötü olayı görmüş olduk;ihmal ve sorumsuzluk olarak yansıdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...