52. DÖNEM OYUN SAVCISI SEÇİMİ BİTMİŞTİR. (40 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sms onayı seçimin başında anında geliyordu yine aynı şekilde gelseydi onay yapabilirdi. Bu bizim veya sizin için geçerli bir durum değil herkeste yaşanabilir Kadir sonuçta belirlenen saatte kullanılmış bir oy
Başkanım ben daha 10 saniye içinde onay SMS İ gelip onaylayabildiğim seçim hatırlamıyorum. Burda bir sistem zaafı yok oyuncunun sistemi göz önünde bulundurmadan gerçekleştirdiği bir ihmal var diye düşünüyorum

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sistemde bir hata yok, size sms geliyor. Başkasına gidiyor. Bu arkadasın telefonuyla alakalı bir durum.
Sayın yönetim çoğu oyuncuya sms onayı gelmiyor ve whatsapp üzerinden tekrar mesaj atılmıyor mu ? Seçim bitmeden oyunu kullanmış olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu kişi amatör de değil ama geçerli olan saat içinde oy kullanmış bu durumu tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum

Mehmet 09

OYUN SAVCISI 🎓
Vatandaş
48 saat süre var oy kullanmak için ama son 10 saniye bir risktir ve göze almalıdır oy kullanan kişi. Yönetimin mantıklı açıklamasını tebrik ediyorum.

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
İşinize gelmeyince o kaldırılsın, bu kaldırılsın.
SMS onay sistemi neden var sizce? Sahte oyları engellemek için.
Bilip bilmeden ezbere konusmayın.
Başkanım öylesine diyorum biliyorum bende,tepkimi ironik şekilde yazdım;ciddiye almayın .

Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yönetim çoğu oyuncuya sms onayı gelmiyor ve whatsapp üzerinden tekrar mesaj atılmıyor mu ? Seçim bitmeden oyunu kullanmış olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu kişi amatör de değil ama geçerli olan saat içinde oy kullanmış bu durumu tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum
Geçerli olan bir saatte oy kullanmış ancak sms onayı yapmamış.
Seçimi bitirmek için arkadaşın linke tıklamasını mı bekleyeceğiz?

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Başkanım ben daha 10 saniye içinde onay SMS İ gelip onaylayabildiğim seçim hatırlamıyorum. Burda bir sistem zaafı yok oyuncunun sistemi göz önünde bulundurmadan gerçekleştirdiği bir ihmal var diye düşünüyorum
Böyle bir sistem mevcut ise benim oyu kullanıp sms onayı yaptığım saniyelere bakılmasını öneririm sanırım 6 7 saniyede onay yapmışımdır

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Geçerli olan saat = 10 saniye kala 😅 başkanım saçma bir amac ugruna ugrasiyorsunuz sizde biliyorsunuz ki sorun cok gec oyunu kullanan baskanda.

Ali Ergün

| 49 . Dönem meclis başkanı
Vatandaş
Ama itiraz etme hakkımız varken neden 10 saniye bişi olmasa getiriyorsunuz ki başkanım itiraz itirazdır Sms onayı gelmemiş sonuçta hakkımız olanı savunuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...