Bu arada love başkanda güldü bence komikNiye karışıyorsun bırak gülüp eğlensinler kendilerine niye kovuyorsun
Bu arada love başkanda güldü bence komikNiye karışıyorsun bırak gülüp eğlensinler kendilerine niye kovuyorsun
Liya haklı 2 metre yazı atmışsın nasıl okuyalımNiye karışıyorsun bırak gülüp eğlensinler kendilerine niye kovuyorsun
ben kovmuyorum tartışma açık saten kardeşim eskiden of konusu için sadece bunun yapılmasını istemedim hoşnut olmadım dolayı umarım anlarsınNiye karışıyorsun bırak gülüp eğlensinler kendilerine niye kovuyorsun
Ahmet başkan Bir şey demiyorsa o kelimeye bize karışmak düşmez.ben kovmuyorum tartışma açık saten kardeşim eskiden of konusu için sadece bunun yapılmasını istemedim hoşnut olmadım dolayı umarım anlarsın
Ama hani neyinden rahatsız oldun ben anlamadım çünkü senlik durym yok biz sakalasiyoruxben kovmuyorum tartışma açık saten kardeşim eskiden of konusu için sadece bunun yapılmasını istemedim hoşnut olmadım dolayı umarım anlarsın
Ağmeti garsiturmaAhmet başkan alınmıyorsa bize karışmak düşmez gülmek onlarında haki
OkeyAğmeti garsiturma
öneri önceden sundugumu tekrardan attım öncesini okumamışsın şimdi rahatça okuyabilirsinLiya haklı 2 metre yazı atmışsın nasıl okuyalım
Al gitti
Onu o zaman okumamış şimdimi okucaköneri önceden sundugumu tekrardan attım öncesini okumamışsın şimdi rahatça okuyabilirsin
ahmet biliyor liya konuyu eylenmeye devam edebilirsinizAma hani neyinden rahatsız oldun ben anlamadım çünkü senlik durym yok biz sakalasiyorux
kendisi bilirOnu o zaman okumamış şimdimi okucak
Mahmeffetin hikmet konuyu neye gülelimahmet biliyor liya konuyu eylenmeye devam edebilirsiniz
Okuma yazma yetmedi çok uzun yazmış ne yapimOnu o zaman okumamış şimdimi okucak
mahvettim birşey yok aradan çekildimMahmeffetin hikmet konuyu neye gülelim
Ya yönetimi tebrik ediyorum sabirlilar asla öyle iki saat tek bi öneriyi uzun uzun okuyamamOkuma yazma yetmedi çok uzun yazmış ne yapim
Hahhamahvettim birşey yok aradan çekildim
kısa öneri anlaşılmıyor bundan dolayı öneri uzunYa yönetimi tebrik ediyorum sabirlilar asla öyle iki saat tek bi öneriyi uzun uzun okuyamam
Biz anlamıyoruz o zaman da sana nasil destek verelimkısa öneri anlaşılmıyor bundan dolayı öneri uzun