snznsnnsns eylenceden vakit ayırabilirmisin??Ya yönetimi tebrik ediyorum sabirlilar asla öyle iki saat tek bi öneriyi uzun uzun okuyamam
snznsnnsns eylenceden vakit ayırabilirmisin??Ya yönetimi tebrik ediyorum sabirlilar asla öyle iki saat tek bi öneriyi uzun uzun okuyamam
yönetime yazıyorum.Destek istemedim kiBiz anlamıyoruz o zaman da sana nasil destek verelim
Düşünmem lazım 1 saniyesnznsnnsns eylenceden vakit ayırabilirmisin??
düşünme vermezsinDüşünmem lazım 1 saniye
Aaa çok ayıp biz destek vermezsek olur mu biz arkdaiz sakın ol sakin relax olacaksınyönetime yazıyorum.Destek istemedim ki
Tabiki verememdüşünme vermezsin
sakinim no problemAaa çok ayıp biz destek vermezsek olur mu biz arkdaiz sakın ol sakin relax olacaksın
Ağmet gitti senin yüzündensakinim no problem
O yüzden 1 saniye dedim ya düşünülecek bjsey olmadığındandüşünme vermezsin
çok teşekkür ederim onun için üzmedi beniAğmet gitti senin yüzünden
Ne yani ben üzdümmüçok teşekkür ederim onun için üzmedi beni
of konusundan dedim beni üzmediNe yani ben üzdümmü
Sen bizi üzdünçok teşekkür ederim onun için üzmedi beni
Sen bizi üzdunnnnnnof konusundan dedim beni üzmedi
özür dilerim öncesinden yazdım yanlış anladım içinSen bizi üzdunnnnnn
Ağmet de gelmicek senin adında hikmet aklıma bjseyde gelmiyor ofada basan kimse yok mahffetin her şeyi öneri kaos ta yaratmadıözür dilerim öncesinden yazdım yanlış anladım için
kaos beslenen nasıl destek verebilirAğmet de gelmicek senin adında hikmet aklıma bjseyde gelmiyor ofada basan kimse yok mahffetin her şeyi öneri kaos ta yaratmadı
Bak anlamıyorsun işte kaos her zaman ilgi odagidir her insanın nerde gürültü gözler hemen orda olur 👁👁mahallede çekirdek citleyen teyze olurladkaos beslenen nasıl destek verebilir