dogru yer dogru zaman önemli bunun için ahmet bunu anladından yok beni kırmadıBak anlamıyorsun işte kaos her zaman ilgi odagidir her insanın nerde gürültü gözler hemen orda olur 👁👁mahallede çekirdek citleyen teyze olurlad
dogru yer dogru zaman önemli bunun için ahmet bunu anladından yok beni kırmadıBak anlamıyorsun işte kaos her zaman ilgi odagidir her insanın nerde gürültü gözler hemen orda olur 👁👁mahallede çekirdek citleyen teyze olurlad
Belki o kırıldı da gitti nerden biliyorsun bizi kırdındogru yer dogru zaman önemli bunun için ahmet bunu anladından yok beni kırmadı
Bak anlamıyorsun işte kaos her zaman ilgi odagidir her insanın nerde gürültü gözler hemen orda olur 👁👁mahallede çekirdek citleyen teyze olurlad
Kız bu saatte ne kaosu ariyon sen dkdbdkdbdndBelki o kırıldı da gitti nerden biliyorsun bizi kırdın
benim nasıl uslübta biri oldumu biliyor bana kırılmazBelki o kırıldı da gitti nerden biliyorsun bizi kırdı
Uyuyamıyorum Allah sıkıntıdan ölucwm bsbsjsbsbsKız bu saatte ne kaosu ariyon sen dkdbdkdbdnd
Son kez bi daha diycem Ağmet ofa bas gardas kelimelerim tükendibenim nasıl uslübta biri oldumu biliyor bana kırılmaz
Ben bu sohbetten sonra görüşmek istemiyorum 1 tane Ahmetim olmuştu onuda senin yüzünden kaybettimkeyifli sohbetler görüşürüz.
of konusu olmasa iyidi tek bunu diyebilirim görüşürüz.sende kusura bakmaBen bu sohbetten sonra görüşmek istemiyorum 1 tane Ahmetim olmuştu onuda senin yüzünden kaybettim
Çok geç baktım bile 👁👁of konusu olmasa iyidi tek bunu diyebilirim görüşürüz.sende kusura bakma
Bu arada ciddi soruyorum of konusu nedir özel değilse söylemek istwrmjskof konusu olmasa iyidi tek bunu diyebilirim görüşürüz.sende kusura bakma
ahmetle aramızda kalır bu konu ilk buraya geldimde kullanmıştı sadece bunu diimBu arada ciddi soruyorum of konusu nedir özel değilse söylemek istwrmjsk
Üfffff al ağmete senin olsunahmetle aramızda kalır bu konu ilk buraya geldimde kullanmıştı sadece bunu diim
teşekkür ederimÜfffff al ağmete senin olsun
Kötü sun senteşekkür ederim
ben kötüyüm siz iyi olunKötü sun sen
Biz kötüyüz aynaynannnnnben kötüyüm siz iyi olun
Biz kötüyüz aynaynannnnn