Şimdi şöyle bir bakıyorum buraya yorum yapanların çoğu bazılarını tenzih ederek söylüyorum ben yazdım diye yazıp bana defalarca cevap vermeye çalışmış akabinde laf sokmaya çalışanlar bile mevcut size saygımı bozmadan konuşmak istiyorum. Sizler hangi seçim olursa olsun kaybettiğinizde kuduz köpekten farksız değilmiydiniz? Şimdi ne oluyorda yine insanı kışkırtmaya çalışıyorsunuz. Diyorsunuz ya bana tebrik etmiyorsun itiraz ediyorsun diye. Ulan bakın inceleyin ben her seçim tebrik ettim kazanan tarafı. Siz kaybettiğiniz seçimde bırakın tebrik etmeyi kuduz köpek gibi saldırmaya çalışıyorsunuz. Benim hayatımda her insan eşdeğerdir bu yaş sahibi oldum kimseye üst perdeden bir konuşma yapmadım. Ne parası ne pulu önemli değil herkes eşit benim için. Burada 3 tane çakal çıkmış yeri geliyor paradan yeri geliyor benim hayatımdan bahsetmeye çalışıyor. Size tek ve son lafımdır Önünüzdeki Kemiğe bakın. Bu saygısızlığı yapanlar benim nezdimde ne gerçek hayatında nede oyun kariyerinde bir baltaya sap olamamış onun bunun köpekliğini yapanlar ve burada ego tatmin etmeye çalışanlardır Bu lafımı üstüne alınmak isteyen alınır istemeyen zaten alınmaz. Son bir laf söyleyim size Ben 1 ay içinde böyle bir güce sahip olduysam gerisini siz düşünün övüp övüp bitiremediğiniz oyunun en güçlü dediğiniz partiler şuanda 2 kişi birleşse bizim oyumuzu toplayamıyor. Karşıdan bakıyorsunuz noluyor diyorsunuz İçeri girseniz kafayı bozarsınız