@Mehmet 09 tebrik ederim başkanım
Allah eksikliğinizi göstermesin varolunMilli gençliğin son ferdi son nefesine kadar yanında ekrem başkanım.
Bak yine uykum geldi
Sen hala uyumadın miiiiii
Aleyküm selam bana selam göndermişsinnSen hala uyumadın miiiiii
YoooSen hala uyumadın miiiiii
Bi not da benden olsun başkanım seçimde oyu son 10 saniye değil belirlenen GÜNLERDE de kullanılabilir. Yoğunluk son saniye kabul edilemez. Yoğun olan seçim boyunca katsayısı için uğraşamazGüzel ve çekişmeli seçim oldu.
Hakeden kazandı.
Kazananı kendim ve partim adına tebrik ederim.
Kaybeden ise çalışsın, son dakika oy kullanmasın. Hayatta herşey olabilir
Hatırlatma: Seçim bitiş saati herzaman 23:59:00 dır.
Not: 10 sn kala oy kullanıp seçime yön vermek isteyen olursa, hattını değiştirsin, yada yükseğe çıksın sms gelmeme sorununu çözebilir bu sayede.
Öneri: Parti yöneticilerini dinlemeyip zamanında bilerek oy kullanmayan üyeleri uyarın. Onlara yüklenmeyin kazanmaya çalışın.
Çoğu oyuncular kim ağızları yokumu burdan yazsınlar bilelim kime gelmemiş çoğul konuşmayalım burda başkanımSayın yönetim çoğu oyuncuya sms onayı gelmiyor ve whatsapp üzerinden tekrar mesaj atılmıyor mu ? Seçim bitmeden oyunu kullanmış olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu kişi amatör de değil ama geçerli olan saat içinde oy kullanmış bu durumu tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum
Ne dedi liyanin selamı mj var dedi xbdhdhdhshAleyküm selam bana selam göndermişsinn
Hemen uyuyorusn hemennnn
Ahmet ofa basBi not da benden olsun başkanım seçimde oyu son 10 saniye değil belirlenen GÜNLERDE de kullanılabilir. Yoğunluk son saniye kabul edilemez. Yoğun olan seçim boyunca katsayısı için uğraşamaz
HahahaAhmet ofa bas
iki gündür güldüğüm seyide soylim sahip çıkalım dedeye sbsvsbshbsHahaha
Niye beeHemen uyuyorusn hemennnn
Güzel bi seçim oldu, rekabetçi bi seçimdi. Kazanan ve kaybeden illa olucaktı zaten, hayırlısı olsun. tebrikler.İşte bunu anlatamıyorum
iki gündür güldüğüm seyide soylim sahip çıkalım dedeye sbsvsbshbs
Ay ne bilim uyu yani geç oldu yarın işin vardır diye dedimNiye bee
Uyku tutmadı sen uyu beni boşverAy ne bilim uyu yani geç oldu yarın işin vardır diye dedim