52. DÖNEM OYUN SAVCISI SEÇİMİ BİTMİŞTİR. (34 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Güzel ve çekişmeli seçim oldu.
Hakeden kazandı.
Kazananı kendim ve partim adına tebrik ederim.

Kaybeden ise çalışsın, son dakika oy kullanmasın. Hayatta herşey olabilir

Hatırlatma: Seçim bitiş saati herzaman 23:59:00 dır.

Not: 10 sn kala oy kullanıp seçime yön vermek isteyen olursa, hattını değiştirsin, yada yükseğe çıksın sms gelmeme sorununu çözebilir bu sayede.

Öneri: Parti yöneticilerini dinlemeyip zamanında bilerek oy kullanmayan üyeleri uyarın. Onlara yüklenmeyin kazanmaya çalışın.

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Güzel ve çekişmeli seçim oldu.
Hakeden kazandı.
Kazananı kendim ve partim adına tebrik ederim.

Kaybeden ise çalışsın, son dakika oy kullanmasın. Hayatta herşey olabilir

Hatırlatma: Seçim bitiş saati herzaman 23:59:00 dır.

Not: 10 sn kala oy kullanıp seçime yön vermek isteyen olursa, hattını değiştirsin, yada yükseğe çıksın sms gelmeme sorununu çözebilir bu sayede.

Öneri: Parti yöneticilerini dinlemeyip zamanında bilerek oy kullanmayan üyeleri uyarın. Onlara yüklenmeyin kazanmaya çalışın.
Bi not da benden olsun başkanım seçimde oyu son 10 saniye değil belirlenen GÜNLERDE de kullanılabilir. Yoğunluk son saniye kabul edilemez. Yoğun olan seçim boyunca katsayısı için uğraşamaz 🙋🏻

dark slayer

Altın ok
Vatandaş
Sayın yönetim çoğu oyuncuya sms onayı gelmiyor ve whatsapp üzerinden tekrar mesaj atılmıyor mu ? Seçim bitmeden oyunu kullanmış olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu kişi amatör de değil ama geçerli olan saat içinde oy kullanmış bu durumu tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum
Çoğu oyuncular kim ağızları yokumu burdan yazsınlar bilelim kime gelmemiş çoğul konuşmayalım burda başkanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...