KATSAYI SİSTEMİ MEYVELERİNİ VERİYOR. (3 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Bundan bir süre önce seçimlerde katsayı sistemine geçmiştik ve oyuncularımızdan bu konuyla ilgili birçok eleştiriye maruz kalmıştık.
Katsayı sistemi ile geçirdiğimiz 2. seçimde, oyun içi rekabeti sağlamış olup, katsayı sisteminin yararlarını görmekteyiz.

Katsayı sistemi ile gerçekten çalışan partiler ön plana çıkmış, aktif oyuncu ile ayda bir uğrayan oyuncu arasına bir sınır çizilmiş ve sonucunda adil ve rekabetli bir seçim oluşmuştur.
Gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.
İyi oyunlar dileriz.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Bundan bir süre önce seçimlerde katsayı sistemine geçmiştik ve oyuncularımızdan bu konuyla ilgili birçok eleştiriye maruz kalmıştık.
Katsayı sistemi ile geçirdiğimiz 2. seçimde, oyun içi rekabeti sağlamış olup, katsayı sisteminin yararlarını görmekteyiz.

Katsayı sistemi ile gerçekten çalışan partiler ön plana çıkmış, aktif oyuncu ile ayda bir uğrayan oyuncu arasına bir sınır çizilmiş ve sonucunda adil ve rekabetli bir seçim oluşmuştur.
Gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.
İyi oyunlar dileriz.
başkanım sıralama sistemine başkanlık puanı eklense egitimle ortak puan kasılan yerlerin ayrılması ve egitim puanı saglanması içinde yeni projeler olsa kaysayı sisteminde başkanlık puanıda olsa rekabet için güzel olurdu.Level seviye yeri çok boş kalıyor katsayı sistemin arasında.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
egitim puanı saglanması yeni proje olarak neler yapılabilir öneri sunulabilir başkanlarımıza

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
başkanlık puanı sıralama sistemine eklenmesi mi iyi olur yoksa yeni güncellemeyle aktif olcak şehir katkı puanı mı eklenmesi iyi olur bilemedim.Level seviyesi yerine bunlardan biri eklenebilir düşüncesi içerisindeyim.🤷🏻‍♂️