OYUN SAVCISI TEŞEKKÜR MESAJI (1 Kişi İçeride)

Mehmet 09

OYUN SAVCISI 🎓
Vatandaş
Saygıdeğer Başkanonline oyuncuları , partimizin yönetim ekibi ve değerli üyeleri ;

Seçimde başa baş geçen bir mücadele ile bu saygınlığı yüksek göreve geldiğim için çok gururluyum.

Ben olmasam aynı şekilde bu göreve gelseydi yine çok başarılı olacağından şüphem olmayan Deniz başkana da bundan sonra başarılar diliyorum.

Verdiği değerli oylarla kazanmama katkı yapan tüm üyelere teşekkür ederim. Destek vermedi diye kimseye ayrımcılık yapmadan bu görevi en iyi şekilde yapacağımın sözünü veriyorum.

Emeği geçen ve bana güvenenlere teşekkürler. Herkese iyi oyunlar dilerim.

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Parti Başkanı
Vatandaş
Tecrübeli Parti'nin tecrübeli başkanı görevinde başarılar diliyorum. Çok güzel seçim atmosferi yaşadık ve sonucu bizleri mutlu etti. Görevini en iyi şekilde yapacağından şüphemiz yok 🌹

#herkesiçinövip

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Saygıdeğer Başkanonline oyuncuları , partimizin yönetim ekibi ve değerli üyeleri ;

Seçimde başa baş geçen bir mücadele ile bu saygınlığı yüksek göreve geldiğim için çok gururluyum.

Ben olmasam aynı şekilde bu göreve gelseydi yine çok başarılı olacağından şüphem olmayan Deniz başkana da bundan sonra başarılar diliyorum.

Verdiği değerli oylarla kazanmama katkı yapan tüm üyelere teşekkür ederim. Destek vermedi diye kimseye ayrımcılık yapmadan bu görevi en iyi şekilde yapacağımın sözünü veriyorum.

Görevinde başarılar dilerim sayın savcım. Güzel bir rekabet oldu, Emeğinizin karşılığını aldığınız için mutlu olduğumu da belirtmek isterim, objektif olarak bu görevi yerine getireceğinizden şüphem yoktur. tekrardan başarılar dilerim 💐

Darksoul

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkanı
17. Dönem Oyun Başkanı

Hayırlı olsun