Benim son saniye oy vermemin sebebi (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLOODKİNG

Emektar Vali 👑 17 Kere Valilik ⭐
Vatandaş
Ben hastaydım 2 gündür hastanelerdeydim Havale geçirip Hastaneye kaldırılmıştım o yüzden hasta olduğum için Oy veremedim son dakika bana haber uçunca bende saate baktım 23:59'du ve bende oy verdim madem

Hastayken de oy verme gibi zorunluluğumuz millet sadece kazanmaya oynuyorsa size ben yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum alın oyununuzu başınıza çalın ne oymuş hastalığım bu oydan çok önemli

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ben hastaydım 2 gündür hastanelerdeydim Havale geçirip Hastaneye kaldırılmıştım o yüzden hasta olduğum için Oy veremedim son dakika bana haber uçunca bende saate baktım 23:59'du ve bende oy verdim madem

Hastayken de oy verme gibi zorunluluğumuz millet sadece kazanmaya oynuyorsa size ben yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum alın oyununuzu başınıza çalın ne oymuş hastalığım bu oydan çok önemli
Yayınlamak istemiyorduk ancak
23.59'da oy kullanmışınız ve mesaj gelmiş.
1738062263968.png

Bu da 00.01de ekrana girip aldığınız hata:
1738062285149.png

Hatanın nedeni seçimin bitiş saatinin dolması nedeniyle artık onay işlemi yapılmaması.
Hem suçlusunuz hem güçlü.

Oy kullandığınzı ekranda oyun geçerli sayılması için sebepler arasında: gelen sms linkine tıklamak var.
Durum böyleyken, her şey doğru şekilde çalısmısken, sms size 23.59'da gelmişken daha neyden bahsediyorsunuz tam olarak?
23.59.50'de sms gelmiş, siz de onay yapamamamıssınız bu kadar basit.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hastayken oy verme zorunluluğunuz yok ancak belirtilen saatler içerisinde oy verme zorunlulugunuz ve bunu onaylama zorunlulugunuz var.

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Hastayken oy verme zorunluluğunuz yok ancak belirtilen saatler içerisinde oy verme zorunlulugunuz ve bunu onaylama zorunlulugunuz var.
23:59:50 de atılan mesaj da 23:59 olarak sayılır 00:00 olarak sayılmaz sonuçta 😀niyetim hala itiraz etmek değil mantığını sorguluyorum itham etmek de haddime değildir sayın yönetim yanlış anlamayın

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
23:59:50 de atılan mesaj da 23:59 olarak sayılır 00:00 olarak sayılmaz sonuçta 😀niyetim hala itiraz etmek değil mantığını sorguluyorum itham etmek de haddime değildir sayın yönetim yanlış anlamayın
Ya hocam neyi anlamıyorsunuz tam olarak ?
23.59.50'de oy kullanırsan mesaj o dakikada gelse bile onay linkine basmazsan geçersiz olur.
23.59 dakika içerisinde bu arkadas onaylasa onaylı olur.
00.00DA ONAY EKRANINA GİREMEZSİN, SİSTEM KAPATIR!

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
@D E N İ Z adam ancak 00.01 saatinde linke tıklayıp onay ekranına girebilmiş hala daha konusuyorsunuz gerçekten.
Ekran görüntülü kanıtla geliyorum size, kişinin kendisinin çektiği.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Yayınlamak istemiyorduk ancak
23.59'da oy kullanmışınız ve mesaj gelmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 20243

Bu da 00.01de ekrana girip aldığınız hata:
Ekli dosyayı görüntüle 20244

Hatanın nedeni seçimin bitiş saatinin dolması nedeniyle artık onay işlemi yapılmaması.
Hem suçlusunuz hem güçlü.

Oy kullandığınzı ekranda oyun geçerli sayılması için sebepler arasında: gelen sms linkine tıklamak var.
Durum böyleyken, her şey doğru şekilde çalısmısken, sms size 23.59'da gelmişken daha neyden bahsediyorsunuz tam olarak?
23.59.50'de sms gelmiş, siz de onay yapamamamıssınız bu kadar basit.
Sayın Yönetim Benim de iyi niyetim katiyen sizi yargılamak değil açıklamada bulunmuş sadece Niye Ban yedi kendisi Çünkü size de dememiş yani onu bu konu hakkında eleştirenlere demiş

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Sayın yönetim arkadaşımızın size karşı bir ithamı bulunmamaktadır konu hakkında kendini eleştiren arkadaşlara yapmıştır bu konuşmayı banını kaldırır mısınız? @BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Arkadaşımızın sitemi size değil konu hakkında yorum yapan arkadaşlaraydı lütfen banını kaldırırmısınız sayın yönetim @BaşkanOnline
Sayın yönetim arkadaşımızın size karşı bir ithamı bulunmamaktadır konu hakkında kendini eleştiren arkadaşlara yapmıştır bu konuşmayı banını kaldırır mısınız? @BaşkanOnline
Aynen Başkanım size katılıyorum başkanımızın bir suçu yok
Arkadaş çıksın hatasını kabul etsin.
İtiraz etmesini biliyor, bunun bir geçerliliği olmadığı açık.

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı
Arkadaş çıksın hatasını kabul etsin.
İtiraz etmesini biliyor, bunun bir geçerliliği olmadığı açık.
Hatalı bir şey dememiş size karşı yazdığı bir şey de yok. Hastaydım oy kullanamadım üstüme gelmeyin tarzı bir şey yazmış. Yönetimi suçlayan bir yazısı bulunmamakta.

Zayrus

Üye
Vatandaş
Hatalı bir şey dememiş size karşı yazdığı bir şey de yok. Hastaydım oy kullanamadım üstüme gelmeyin tarzı bir şey yazmış. Yönetimi suçlayan bir yazısı bulunmamakta.
Sayın başkan geçmiş olsun öncelikle arkadaşımız için de dün gün boyu parti grubunda aktıfti arkadaş hatırlatırım

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı
Sayın başkan geçmiş olsun öncelikle arkadaşımız için de dün gün boyu parti grubunda aktıfti arkadaş hatırlatırım
Aktif olması hasta olmadığı manasına gelmez 😁 kaldı ki hasta olmayadabilir bu da kimseyi ilgilendirmez. Sonuca bir itirazı yok oyunun geçerli olmamasına bir itirazı yok sadece gece boyunca tartışılan olaya kendi penceresinden yanıt vermiş. Ayrıca ajancılık işi bitmedi mi kaçıncı dönemdeyiz geçin artık şunları 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...