Hatır için birilerini Oyun Başkanı yapma dönemi bitmiştir.Onu yasaklayin en azından bu karardan iyidir Sayın yönetim lütfen kararınızi tekrar gözden geçirin
Oyun Başkanı olmak isteyen kişi 3 sıralamadan birisinde ilk 4e girsin bu kadar basit.
Hatır için birilerini Oyun Başkanı yapma dönemi bitmiştir.Onu yasaklayin en azından bu karardan iyidir Sayın yönetim lütfen kararınızi tekrar gözden geçirin
Oyun Başkanı en yüksek makam oldugundan bir engel değil.Başkanım Eğitim sıralamasında ilk 3 sırada Adalet Bakanı ve İç işleri Bakanı var onlarda aday olacak mı yoksa onlar aday olmayacak mı çünkü aday olmak zorunludur dediniz de o yüzden sordum
O zaman aynı kişilermi Oyun Başkani olsun Sayın yönetimHatır için birilerini Oyun Başkanı yapma dönemi bitmiştir.
Oyun Başkanı olmak isteyen kişi 3 sıralamadan birisinde ilk 4e girsin bu kadar basit.
@BaşkanOnlinePara biriktirip medya puanı satın alan başkanlarda aday olmalı bence
Bir kişi sürekli sıralamaya giriyorsa olabilir, hak eden odur.O zaman aynı kişilermi Oyun Başkani olsun Sayın yönetim
Sürekli puan kasıp o sıralamaya giriyosa neden olmasın kiO zaman aynı kişilermi Oyun Başkani olsun Sayın yönetim
Oyun başkanı olan oyunu bıraksın demeye geliyorSürekli puan kasıp o sıralamaya giriyosa neden olmasın ki
Hatır için hiç kimse Oyun Başkani olmuyor ya parti içi önemli görevleri vardır yada sıralamada ilk 4girmesede puan desteği vardır şuana kadar oyunu Başkani olanların partisini yeteri kadar emek vermiştir o yüzden Başkanliga aday gösterilerek seçim yapılarak oyun başkani olmuşturHatır için birilerini Oyun Başkanı yapma dönemi bitmiştir.
O zaman herkesin 1 hakkı olsun başkan olan oyunu bıraksın sırayla gidelim puan da kasılmasınOyun başkanı olan oyunu bıraksın demeye geliyor
Siralamay giren girsin bana ne bu oyunu oynayanların hepsi bir gün oyun Başkani olurum diye oynuyor senin de o makam için oynadığın gibiSürekli puan kasıp o sıralamaya giriyosa neden olmasın ki
O makam için oynuyo olsam bunun için çabalar puanı ona göre kasardım zatenSiralamay giren girsin bana ne bu oyunu oynayanların hepsi bir gün oyun Başkani olurum diye oynuyor senin de o makam için oynadığın gibi
Sen ne için oynuyorsunSiralamay giren girsin bana ne bu oyunu oynayanların hepsi bir gün oyun Başkani olurum diye oynuyor senin de o makam için oynadığın gibi
Puanı ona göre kasmak için bunu önceden bilmeniz gerekmiyor muO makam için oynuyo olsam bunun için çabalar puanı ona göre kasardım zaten
Neyi bilicem sıralamaya girmem gerektiğini mi ?Puanı ona göre kasmak için bunu önceden bilmeniz gerekmiyor mu
Evet kuralları önceden bilmek gerekiyor ob içinNeyi bilicem sıralamaya girmem gerektiğini mi ?
Hepsi yazdigima göre bende hepsinin içindeyim demek ki yada hepsi ne demek olduğunu bilmiyor musunSen ne için oynuyorsun
Tamam biliniyo şuan sorun neEvet kuralları önceden bilmek gerekiyor ob için
Yok bilmiyorum anlatsana biraz aydınlanakHepsi yazdigima göre bende hepsinin içindeyim demek ki yada hepsi ne demek olduğunu bilmiyor musun
Kuralları bilmeyen de ob olmasın zatenEvet kuralları önceden bilmek gerekiyor ob için