53. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ YÖNTEMİ HK. (4 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Eğitim sıralaması ve Vergi Sıralaması çok değişken bir şey.
Aday olmak isteyen kişi 1 ay boyunca eğitim yapsa aday. olabilir.
Ya da 1 ay boyunca vergi kassa yapabilir.
30 seviye holdingi olan bir kişi bu gece benim 30 günde kasacağım vergiyi ödül olarak alacak hocam . Bu mu değişken sistem yapmayın. Eğitimde de profösörlük 1000. Seviyenin altında aya başladıysan sıralama hayal. Eğitimi bir kez tamamladın mı geçmiş olsun 2 ay üniversiteden profösöre gelene kadar çırpın dur. Başkanlık desen sadece parası olan yapar

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
İtirazlara kapalıyız, Oyun Başkanı olmak isteyen kişiler 3 sıralamadan birisine girsin bir zahmet.
Sırf partisi aday gösterdi diye başkanlık sıralamasındaki 30. kişi de bir zahmet Oyun Başkanı olmasın :)
Şimdiye kadar kolay bir sistem olduğu için herkes kolaya alıştı.
Tamam işte ben de bunu söylüyorum sırf Partisi başka bir aday gösterdi diye onların hakkını yemiş gibi görüyorsanız şöyle olsun sıralamadaki ilk 10 Parti aday göstersin sizin dediğiniz gibi oyun başkanı olmak isteyen kişilerde partisin iradesini yok sayıyorsa İlk 3 sırada kendine yer edinsin onlar da aday olsun.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
30 seviye holdingi olan bir kişi bu gece benim 30 günde kasacağım vergiyi ödül olarak alacak hocam . Bu mu değişken sistem yapmayın. Eğitimde de profösörlük 1000. Seviyenin altında aya başladıysan sıralama hayal. Eğitimi bir kez tamamladın mı geçmiş olsun 2 ay üniversiteden profösöre gelene kadar çırpın dur. Başkanlık desen sadece parası olan yapar
Gerekirse holdingte düzenleme yaparız, ayrıca eğitim olayında dediğiniz gibi değil.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Tamam işte ben de bunu söylüyorum sırf Partisi başka bir aday gösterdi diye onların hakkını yemiş gibi görüyorsanız şöyle olsun sıralamadaki ilk 10 Parti aday göstersin sizin dediğiniz gibi oyun başkanı olmak isteyen kişilerde partisin iradesini yok sayıyorsa İlk 3 sırada kendine yer edinsin onlar da aday olsun.
Partinin sıralamada olmasının başka yararları var, biz her seçimi ayrı hale getireceğiz.
Parti sıralaması milletvekili seçimi için önemli ancak oyun başkanı seçimi için önemli değil.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Evet buna katılıyorum. Oyunda küçük bir partinin lideri olduğumu düşünüyorum oyuna bir girdim diyelim ki aday çıkarmak istiyorum çünkü partimdekiler benden bir şey bekliyor bir beklenti içerisindeler bakıyorum holding yok parfümde hiçbir şey girecek kimse yok, bakıyorum taş alıp eğitim basacak kimse yok, bakıyorum başkanlık seviyesinde kimse yok. O zaman nasıl oyun başkanlığına partimden aday çıkacak. Kazanmak değil mesele yanlış anlaşılmasın bir yarış varsa ortada her partinin bu yarışta olmasının adalet için daha uygun olduğunu düşünüyorum kazanır kazanmaz oy alır oy almaz o farklı bir konu. Ben ilk 10 partinin ve üyelerinin oyun başkanlığı seçiminde temsil hakkının ve aday çıkarma hakkının olması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi emek verenler olabilir onların da yaptığımız sistemle önü açılır partilerinin iradesini değil kendi adaylıklarını tercih ediyorlarsa da aday olurlar bu da rekabet ortamını arttırır.

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Yasaklı Üye
Vatandaş
Partinin aday göstermesi Oyun Başkanlığı seçimi için düşünülmemektedir.
Oyun Başkanı olmak isteyen 3 sıralamadan birisine girmelidir.
Sıralamaların önemini arttırıyoruz.
Sayın yönetim anladığım kadarıyla siz parayı veren isteği her şey olur demek mi istiyorsunuz eskiden bu oyunda rekabet paranin bir önemi yoktu ne değiştide böyle gereksiz kararlar alıyorsunuz sorabilimiyim acaba

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yönetim anladığım kadarıyla siz parayı veren isteği her şey olur demek mi istiyorsunuz eskiden bu oyunda rekabet paranin bir önemi yoktu ne değiştide böyle gereksiz kararlar alıyorsunuz sorabilimiyim acaba
Ne alaka para açıklar mısınız?
Eğitim puanı ile vergi puanı ile paranın ne alakası var?
@niko_23 vergi puanı 1.si ne kadar yatırmış sorar mısın?
Saçma saçma konuşuyorsunuz.

eğitim puanuı 1.sine sorun bakalım 1. olmak için hiç para harcamıs mı !

Sevim AYDIN

Vatandaş
Partinin sıralamada olmasının başka yararları var, biz her seçimi ayrı hale getireceğiz.
Parti sıralaması milletvekili seçimi için önemli ancak oyun başkanı seçimi için önemli değil.
Ben de diyorum ki parti sıralaması temsil hakkı ve aday olma hakkı için önemli bir hale gelsin. İlk 10 Parti kendini büyütmek için çabalıyor önünden bunu alırsak neden çabalasınlar ki. Daha rekabetli bir ortam yaratmak istiyorsak ilk on parti aday çıkarsın bunun ne zararı olacak ki. Kendilerini denemiş olacaklar kaç oy alacaklarını denemiş olacaklar belki de her yıl KPSS'ye girmek gibi kendini deneyeceksin potansiyelini deneyeceksin analiz edeceksin oy oranı artmış mı artmamış mı

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ne alaka para açıklar mısınız?
Eğitim puanı ile vergi puanı ile paranın ne alakası var?
@niko_23 vergi puanı 1.si ne kadar yatırmış sorar mısın?
Saçma saçma konuşuyorsunuz.

eğitim puanuı 1.sine sorun bakalım 1. olmak için hiç para harcamıs mı !
Saçma sapan değil söylemek istediklerimi söylüyorum peki vergi kasamayan çalışanlar var onlar ne yapmalı oyunumu birakmali

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Haddimi aşacak hakaret küfür yok sayın yönetim rekabet diyorsunuz bende rekabetin olmasını istiyorsak böyle yapalım diyorum
Eleştiri kültürün yoksa yapma. Bu kadar basit.
Dinlemeyi bilmiyorsan da yorum yap.
Para diyorsun ben de sana söylüyorum, Eğitim Puanının para ile ne alakası var?
Vergi Puanının 1.si nikoya sor bakalım ne kadar harcamış ?
Kolaya alışmışsınız.

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Yasaklı Üye
Vatandaş
Eleştiri kültürün yoksa yapma. Bu kadar basit.
Dinlemeyi bilmiyorsan da yorum yap.
Para diyorsun ben de sana söylüyorum, Eğitim Puanının para ile ne alakası var?
Vergi Puanının 1.si nikoya sor bakalım ne kadar harcamış ?
Kolaya alışmışsınız.
Ben para olarak oyun parasını diyorum bunda kötü bişey yok herhalde

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bir makamın ölçütü bizim için kasılan puan hiçbir zaman olmadı. Sizin için çoktan öyle olmuş belli ki ama benim için sabahlara kadar nöbet tutup üye davet eden, gelen adama oyunu sevdirebilmek için işini gücünü bırakıp yüzlerce oyuncuya eğitim veren dostlarım var size göre onlarda olmasın bir zahmet peki öyle olsun. Olmasınlar bizim gönlümüzde bu dostlarımızin hepsi adaylığa layık. Sadece kendi partim için değil tüm partilerde böyle dostlarım var biliyorum.