Yoksa kendi üstünemi alindinDönme dolap?
Yoksa kendi üstünemi alindinDönme dolap?
Yok başkanım dönme dolap demek istediniz sanırım onu sordumSöz sahibini bulur
Düzeltme için teşekkürler hakkımda demek öyle diyorlarDönme dolap?
Evet Dönme dolapYok başkanım dönme dolap demek istediniz sanırım onu sordum
Evet seni tanıyanlar öyle diyorlar rahat ol iyi karakterli demiyorlarDüzeltme için teşekkürler hakkımda demek öyle diyorlar
Yok ben üstüme alınmam bizim kıblemiz bellidirYoksa kendi üstünemi alindin
1 penalti verene kaadar kac tane penlatisi yennildiğini kaç tane temiz golu yenildiğini de soylemeye gerek yani her sey göz onundePenaltısız gs maç alamıyor ne maşası
Konumuz bu mu başkanım şimdi ya1 penalti verene kaadar kac tane penlatisi yennildiğini kaç tane temiz golu yenildiğini de soylemeye gerek yani her sey göz onunde
Lidersiniz halen ağlıyorsunuz boks oynuyorsunuz kart yok neyse1 penalti verene kaadar kac tane penlatisi yennildiğini kaç tane temiz golu yenildiğini de soylemeye gerek yani her sey göz onunde
Yok başkanım ama konu nasil buraya geldi bilmiyorum kendilerin adalet bekçiliği yaptiklarini sananlar konuyu buraya taşidilar bunlara cevap vermek gerekiyor yoks her seyi yapip yanlarinda kar kalmasinKonumuz bu mu başkanım şimdi ya
Konumuz bu mu başkanım şimdi ya
Sen niye onların getir götürünü yapıyorsun kiEvet seni tanıyanlar öyle diyorlar rahat ol iyi karakterli demiyorlar
Ama Çevik kardeşimin birilerinin başını döndürdüğü doğrudurYok ben üstüme alınmam bizim kıblemiz bellidir
Maalesef eski Mustafa Cevik olarak kalsaydım keşke böyle yapman bizide üzdüHadi be birlikte çalıştığım emek verdiğimiz insanlar öyle diyor arkamızdan üzdü
Ben kimsenin getir götürüni yapmam Mustafa Cevik eskilerden taniyanlardanimSen niye onların getir götürünü yapıyorsun ki
Öyledir orasını bilmem yapmıyorsan da düşüyorsan eğer özele çeker isim verirsin gelip burda dönme dolap bilmem birşeyler demezsinBen kimsenin getir götürüni yapmam Mustafa Cevik eskilerden taniyanlardanim
Ayrıca o partinin içinde çeviği tanıyan bi sen kaldın bi de genel başkanın. İkinizden biriniz söylüyorsunuzdurBen kimsenin getir götürüni yapmam Mustafa Cevik eskilerden taniyanlardanim