Arsızlığına veriyorumİttifak değilse bakanlığı babasının hayrına mi verdi size onlara destek için vermedi mi siz ne yaptınız son saniye seçimin kaderini ben belirleyecem şovu ile adamları mağlup ettirdiniz
Arsızlığına veriyorumİttifak değilse bakanlığı babasının hayrına mi verdi size onlara destek için vermedi mi siz ne yaptınız son saniye seçimin kaderini ben belirleyecem şovu ile adamları mağlup ettirdiniz
Grupta sana güzel dileklerimi ilettim görebildin miİttifak değilse bakanlığı babasının hayrına mi verdi size onlara destek için vermedi mi siz ne yaptınız son saniye seçimin kaderini ben belirleyecem şovu ile adamları mağlup ettirdiniz
Arsızlik arıyorsan aynaya bak anlarsın koçumArsızlığına veriyorum
Aynılarını buraya yazabilir misinGrupta sana güzel dileklerimi ilettim görebildin mi
Yoo niye yazayımAynılarını buraya yazabilir misin
Uzun zamandır oyunu uzaktan izliyordum aktif değildim..İttifak değilse bakanlığı babasının hayrına mi verdi size onlara destek için vermedi mi siz ne yaptınız son saniye seçimin kaderini ben belirleyecem şovu ile adamları mağlup ettirdiniz
ÇocuksunArsızlik arıyorsan aynaya bak anlarsın koçum
Yazamazlar o kadar yok onlardaAynılarını buraya yazabilir misin
Sen yazıyorsun biliyoruz seniYazamazlar o kadar yok onlarda
Yoo niye yazayım
Semih hadi yaz bekliyorum umut çocuk sensin koçum hadi Burak abin kızmasınÇocuksun
Yaramaz yaramaza denen bir cümledir sevgili DEREBEYİ,Yazamazlar o kadar yok onlarda
Sen gruba yaz bende buraya yazacam aslanımSemih hadi yaz bekliyorum umut çocuk sensin koçum hadi Burak abin kızmasın
Teşekkür ederim canımYaramaz yaramaza denen bir cümledir sevgili DEREBEYİ,
Bu sebeple bir sözü söyleyene bakarım sözmü diye..
Neyse gerisini biliyorsun
"Hep, 'Bu Bozkurt var ya bu Bozkurt, bu Bozkurt hep eleştirir, hiç öneri getirmez' derler.
Oyuncu kardeşlerime şunu söyleyeyim; bu oyun sürecinde en büyük değişimi yaşayan parti, Bozkurt Harekat Partisidir.
Bozkurt Harekat, Milletin kurduğu partidir.
Milletin partisidir.
Milletin hizmetkârıdır.
Bu Parti'nin kapıları herzaman herkese ve tüm oyunculara açıktır.
İnşallah gelecekte de bu vasfıyla Milletin gönlündeki yerini koruyacaktır."
Ekli dosyayı görüntüle 20246
Ben de o kadar var işteSen yazıyorsun biliyoruz seni
Ne arar onda o cesaretSen gruba yaz bende buraya yazacam aslanım
Adamlık sorgulamaya mi başladınız sayın Bekir bozkurtYaramaz yaramaza denen bir cümledir sevgili DEREBEYİ,
Bu sebeple bir sözü söyleyene bakarım sözmü diye..
Neyse gerisini biliyorsun
Okumak çok zevkli ağlayışlariniziNe arar onda o cesaret
Bizde sorgulanmaz sevgili zayrus..Adamlık sorgulamaya mi başladınız sayın Bekir bozkurt
Oku öğrenirsinOkumak çok zevkli ağlayışlarinizi