Aynen aynen içinizde ki birilerinin de ne olduğu tarafımızca bilinmektedir. Çırpının bakalımBizde sorgulanmaz sevgili zayrus..
Bire bir bilinir.
Selametle.
Aynen aynen içinizde ki birilerinin de ne olduğu tarafımızca bilinmektedir. Çırpının bakalımBizde sorgulanmaz sevgili zayrus..
Bire bir bilinir.
Selametle.
EeAynen aynen içinizde ki birilerinin de ne olduğu tarafımızca bilinmektedir. Çırpının bakalım
Eee gülüm?
Eee gülüm?
OkumaOku oku bitmiyor sıkıldım diğerlerini
Bıraktım zaten
En iyisi tebrik ederimBıraktım zaten
Sağ ol sağ olEn iyisi tebrik ederim
Forumda en son 100 konu büyük başlık zaten nerdeyseKonu başlığı neden büyük harf, forum kuralları gereği yasak bu. Yönetim konusu sanıyorum her defasında giriyorum, sonra önemsiz olduğunu görünce çıkıyorum. Ama zamanıma yazık. Konuyu başlığını düzeltin arkadaşlar
Hayır, yönetim konusu hepsiForumda en son 100 konu büyük başlık zaten nerdeyse
EeeeHayır, yönetim konusu hepsi
Konuyu şikayet edebilirsin ve bu konudan önceki 100 konuda şikayet edilsinHayır, yönetim konusu hepsi
Bak , yönetim haricindeki konular büyük başlıkla olmayacak diye kural var diyorum ben umut. Sizden başka hangi konu büyük başlık.Konuyu şikayet edebilirsin ve bu konudan önceki 100 konuda şikayet edilsin
En yakın olarak oyun savcınızın konusuna bakabilirsin kadirBak , yönetim haricindeki konular büyük başlıkla olmayacak diye kural var diyorum ben umut. Sizden başka hangi konu büyük başlık.