@EKREM olmadı hocam bana ziyarete hiç bir vekiliniz gelmedi ilah Ankara'daki dostlarımızın mı arıyayimBugün önemli bir ziyarette bulunduk.
Halkımızla bir araya gelip dertlerini dinledik çözüm yollarını konuştuk.
Samimi sohbetlerimiz ve sıcak karşılamaları için herkese teşekkür ederiz. Milli Gençlik Partisi olarak halkın yanında olmaya devam edeceğiz.Ekli dosyayı görüntüle 20262
Gelelim hocam ayip ediyosunuz@EKREM olmadı hocam bana ziyarete hiç bir vekiliniz gelmedi ilah Ankara'daki dostlarımızın mı arıyayim
Böyle net durus görmek zor devammBen halkımın vekiliyim bu yolda öl derseler ölecek hepsinin fişinide çek derseler onu da yapacağızz.
Vekillerimiz hızla sahada başkanım gps sinyalini gönder sanada ugrasinlar@EKREM olmadı hocam bana ziyarete hiç bir vekiliniz gelmedi ilah Ankara'daki dostlarımızın mı arıyayim
Şafak operasyonu mu yapacaksınız GPS adres gelin gelin çay içelimVekillerimiz hızla sahada başkanım gps sinyalini gönder sanada ugrasinlar
Gözüm başım üstüne gelinGelelim hocam ayip ediyosunuz
Şafak operasyonu mu yapacaksınız GPS adres gelin gelin çay içelim
Ben hep sizlerleyim@EKREM olmadı hocam bana ziyarete hiç bir vekiliniz gelmedi ilah Ankara'daki dostlarımızın mı arıyayim
Sende haklısın kingBen hep sizlerleyim