SIRALAMA ÖDÜLLERİ DÜZENLENMİŞTİR. (19 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Haklısınız. Bence ilk başta cok fazlaydı hataydı simdi de çok fazla düstü gene hata. Maaş vs elbette almıyor o kadar lakin ulasılmayacak bir rakam degil. Ve ay boyunca ful kasıp 800 milyon yapıp karsılıgında bu sekil bir rakam için sanki düşük gibi geldi çünkü 800 kasmış birisi inanın 8 den cok daha iyisini hakediyordur naçizane önerim mevcut 10 x'in biraz daha değerlendirilip atması saygılar. 100 x olmasın tabi ama 10 da az gibi geldi. Tabi gene de son karar sizde hayırlı geceler
İşler kısmına 2 tane yeni alan eklenir. Yine aynı hesaba denk gelir sakin olun

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Haklısınız. Bence ilk başta cok fazlaydı hataydı simdi de çok fazla düstü gene hata. Maaş vs elbette almıyor o kadar lakin ulasılmayacak bir rakam degil. Ve ay boyunca ful kasıp 800 milyon yapıp karsılıgında bu sekil bir rakam için sanki düşük gibi geldi çünkü 800 kasmış birisi inanın 8 den cok daha iyisini hakediyordur naçizane önerim mevcut 10 x'in biraz daha değerlendirilip atması saygılar. 100 x olmasın tabi ama 10 da az gibi geldi. Tabi gene de son karar sizde hayırlı geceler
Aylara göre vergi sıralamalarının 1.sini atıyoruz.
1. Oyuncu Adı: Ö Z E R - Vergi Puanı: 923225832 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 31/12/2024 22:54
1. Oyuncu Adı: Sinan SEVİM - Vergi Puanı: 778952270 - Parti Adı: MİLLİ HAREKÂT - Son Görülme: 30/11/2024 23:57
1. Oyuncu Adı: A L İ - Vergi Puanı: 223441735 - Parti Adı: ALTIN OK - Son Görülme: 31/10/2024 23:12
1. Oyuncu Adı: N A Z - Vergi Puanı: 163475952 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 30/09/2024 23:35
KahramanmaraşKadir AydınALTIN OK18996941501/02/2024 04:16
1. Oyuncu Adı: FATİH K. - Vergi puanı: 142982973 - Parti Adı: SALTANAT - Son Görülme: 31/08/2024 23:45
1. Oyuncu Adı: Kaan_Çelik - Vergi puanı: 144550322 - Parti Adı: ÖZGÜRLÜK VE İRADE - Son Görülme: 31/07/2024 22:23

itiraz etmeden önce herkes şu tabloya iyi baksın rica ediyoruz.

Ortalama 150-140 iken birden 900 milyona çıkmış bu da şirket yüzünden olmuş,
Biz de buradaki haksızlığı düzelttiğimizde kimse hakkkımızı yediniz demesin.

Zaten şehir vergi alanı ödülleri ile de 150-140 seviyesi dengesine geri döencek.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Aylara göre vergi sıralamalarının 1.sini atıyoruz.
1. Oyuncu Adı: Ö Z E R - Vergi Puanı: 923225832 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 31/12/2024 22:54
1. Oyuncu Adı: Sinan SEVİM - Vergi Puanı: 778952270 - Parti Adı: MİLLİ HAREKÂT - Son Görülme: 30/11/2024 23:57
1. Oyuncu Adı: A L İ - Vergi Puanı: 223441735 - Parti Adı: ALTIN OK - Son Görülme: 31/10/2024 23:12
1. Oyuncu Adı: N A Z - Vergi Puanı: 163475952 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 30/09/2024 23:35
KahramanmaraşKadir AydınALTIN OK18996941501/02/2024 04:16
1. Oyuncu Adı: FATİH K. - Vergi puanı: 142982973 - Parti Adı: SALTANAT - Son Görülme: 31/08/2024 23:45
1. Oyuncu Adı: Kaan_Çelik - Vergi puanı: 144550322 - Parti Adı: ÖZGÜRLÜK VE İRADE - Son Görülme: 31/07/2024 22:23

itiraz etmeden önce herkes şu tabloya iyi baksın rica ediyoruz.

Ortalama 150-140 iken birden 900 milyona çıkmış bu da şirket yüzünden olmuş,
Biz de buradaki haksızlığı düzelttiğimizde kimse hakkkımızı yediniz demesin.

Zaten şehir vergi alanı ödülleri ile de 150-140 seviyesi dengesine geri döencek.
Biz vergi sıralamasındaki oyuncularn hakkını koruyoruz,
4-5 ay önceki dönemden kimse eksik almayacak.

Ancak şirket nedeniyle diğer oyuncuların yenen hakkını teslim ediyoruz.
Vergi sıralamasında bu miktarlarda 80 milyar oyun parası ödül alan adamla sıralamaya girmeyen kalan 300 kişi nasıl müdahale edecek.
biraz akıl ve el insaf lütfen.

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Hesabıız silinmiştir.
Bunca emeği var ben şahidim gece gündüz uyumadı vergi kastı. Ay sonu verdiğiniz bir karara karşı fikri farklı diye bunca verdiği emeği hiçe sayılıp hesabı silinir mi? Bu kadar mı yani sözünüzü eleştirenler elbet olacaktır elbette emeğinin peşine düşenler olacaktır. Siz orta yolu bulmak yerine hesabını sildiniz bu çok kötü bir tavır farkında mısınız? Size küfür etmedi, size saygısız bir cümlesi de yok ki tevfik abi öyle bir insan da değil. Tavırlarınız hiç hoş değil bizler bir oyuncuyuz ve sizde oyununuzda bizlerin problemlerini çözmek için var olmalısınız ne yazık ki bu konuşmaları okudum çok üst perdeden bir tavır.

EKREM

Vatandaş

Vergi sıralamasında bu miktarlarda 80 milyar oyun parası ödül alan adamla sıralamaya girmeyen kalan 300 kişi nasıl müdahale edecek.
Sanki biraz işin ucu bana dokundu gibi ama olsun, can sağolsın :D

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Arkadaşlar ciddi bir konu tartışılırken burada sohbet etmeyin.
Her konuyu sohbet alanına çevirip konuyu amacından çıkarıyorsunuz.
Kimse 15 sayfa mesaj olunca mesajları okumayacak burada yazılanlar da uçmuş olacak.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bunca emeği var ben şahidim gece gündüz uyumadı vergi kastı. Ay sonu verdiğiniz bir karara karşı fikri farklı diye bunca verdiği emeği hiçe sayılıp hesabı silinir mi? Bu kadar mı yani sözünüzü eleştirenler elbet olacaktır elbette emeğinin peşine düşenler olacaktır. Siz orta yolu bulmak yerine hesabını sildiniz bu çok kötü bir tavır farkında mısınız? Size küfür etmedi, size saygısız bir cümlesi de yok ki tevfik abi öyle bir insan da değil. Tavırlarınız hiç hoş değil bizler bir oyuncuyuz ve sizde oyununuzda bizlerin problemlerini çözmek için var olmalısınız ne yazık ki bu konuşmaları okudum çok üst perdeden bir tavır.
İlgili oyuncuya durumu anlatmaya calısıyoruz ancak ithamdan öteye geçmiyor.
biraz objektif bakmanızda yarar var.
Söylediklerimizin hangisi yanlış?
Buyrun tartışalım.

EKREM

Vatandaş
Sizce normal bir eleştirimi yaptı kendisi. Uyarılmasına rağmen devam etti

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş

Hocam peki adaletli olsun diye diyorum.
örneğin ben 50.60 milyar bandında para aldım holdingimi yükselttim ve yukarıdayım sizin dediğiniz şu 300 kişi nasıl alacak yani şunu demek istiyorum holding alım fiyatlarında da buna göre bir indirim olacak mı haksız rekabet olmaması adına ?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam peki adaletli olsun diye diyorum.
örneğin ben 50.60 milyar bandında para aldım holdingimi yükselttim ve yukarıdayım sizin dediğiniz şu 300 kişi nasıl alacak yani şunu demek istiyorum holding alım fiyatlarında da buna göre bir indirim olacak mı haksız rekabet olmaması adına ?
Holding zaten puanını yükseltiyor ve katsayıda yardımcı oluyor.
Kazanılan puanda bir sorun yok sadece sonucunda somut bir ödül olan oyun parası azaltılıyor.
Ayrıca vergi sıralamasında olan oyunculara katsayı da veriyoruz.
Senin oyunun değeri artıyor.
Hem oyunun değeri artsın, hem puan değerin milyara yaklaşsın, hem de 100 katı ödül al.
Sıralama alanında hangi puan 1 milyara yaklasabiliyor söyler misniiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...