SIRALAMA ÖDÜLLERİ DÜZENLENMİŞTİR. (18 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bir kural getiriyorsaniz mantikli olmalı yaptım oldu seklinde olmaz,ve uçuk yapiyosunuz arkadaşların dediği gibi bu ay düzen devam edip gelecek ay en azından yarı yarıya indirildi o şekilde devam edilir,kimsenin emegide boşa gitmez herkes bilir ona göre işine gelen vergiyle uğraşır
Oyunu vergi kasanların üstüne yapalım isterseniz.
Bakın her fırsatta bu alana önem verdiğimizi söylüyoruz.
Katsayı mı ? Başkanlık puanının 2 katı.
Ödül mü? bol bol veriyoruz.
Büyük bir uçuruma müdahale ettiğimiz için şimdi tü kaka olduk.

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
1 gecede aylık level puanı kaldırdıldığı zaman bu kadar tepki olmamıştı. Benimde orda zararım vardı 😂😂

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Emeğin çöpe atıldığı yok.
Bir yanlıslık vardı düzeltildi.
100 katı ödül kuralı toplam 5 iş varken ve vergi arttıran şirket yokken vardı.
Neyi anlaşılmıyor tam olarak?
Bu kararı son gün almak mantıklı bir durum değil. Ay başı olur duyuru yapılır herkeste anlaşılır bir hale gelir ama bunu yapmayıp bi anda hop düşürürseniz oyununuzu oynayan üyeler bu durumdan da rahatsız olur

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bu kararı son gün almak mantıklı bir durum değil. Ay başı olur duyuru yapılır herkeste anlaşılır bir hale gelir ama bunu yapmayıp bi anda hop düşürürseniz oyununuzu oynayan üyeler bu durumdan da rahatsız olur
Biz kuralların tamamen değiştirileceğini oyundaki tüm işleyişin değişeceğini günlerdir bangır bangır bağrııyoruz.
Kimse bize son gün karar verdiniz demesin.

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Ses etme iyi oldu. Azdan az çoktan çok gider 😂😂😂

Akın Cınar

Asil Türk Partisi
Vatandaş
Emeğin çöpe atıldığı yok.
Bir yanlıslık vardı düzeltildi.
100 katı ödül kuralı toplam 5 iş varken ve vergi arttıran şirket yokken vardı.
Neyi anlaşılmıyor tam olarak?
Baskanım bu sefer de emek veren hakkını az almayacak mı 10 x de sizce ? Adam 700 800 milyon kasmıs bunun karşılığı 7 8 milyar olmamalı bana kalırsa 10 x degil de 25 veya 50 olması daha iyi olmaz mı hayırlı geceler.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Baskanım bu sefer de emek veren hakkını az almayacak mı 10 x de sizce ? Adam 700 800 milyon kasmıs bunun karşılığı 7 8 milyar olmamalı bana kalırsa 10 x degil de 25 veya 50 olması daha iyi olmaz mı hayırlı geceler.
Oyunda bir denge var.
8 milyarı hangi sıralama ödülü alıyor.
8 milyarı hangi makam maaş alıyor bana söyler misniz?
Size göre bu kadar azaltılmış hali bile en yüksek seviyede.

Ki yani 80 milyardan bahsediyoruz.
80 Milyardan düştü.
Çıkarlarınız için oyunu mahvetmeyi göze almayın.

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Biz kuralların tamamen değiştirileceğini oyundaki tüm işleyişin değişeceğini günlerdir bangır bangır bağrııyoruz.
Kimse bize son gün karar verdiniz demesin.
Hocam bakın sorun bu düşürmeniz falan değil. Ödül sistemini değiştirebilirsiniz buna zaten itiraz etsekte değişen bişey olmayacak. Fakat bunu değiştirirken özellikle sizinde belirttiğiniz önem verdiğimiz yer diyorsunuz vergi bölümü hakkında ve bu bölüme önem verirken bu tarz ödül düşüşünü ay başında yapmak bence daha mantıklı bir aydır herkes vergi konusunda uğraşıyor ediyor. Bunu şubat 1 ile yapacağınızı duyurabilirdiniz. 1 gün kalmış duyuru geçtiniz. Sorun zaten burdan kaynaklı

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Hocam holdingler 15 seviyeyken 3-4 ay boyunca sıralamadaydım vergide. Ortalama 150-170m bandında birinci kişi puan kasıyordu ve o dönem 16milyar civarı 100 katı ile ödül alıyordu. Benim düşüncem 10 katı ödül cidden çok az en azından o dönemki dengeyi yakalayabilmek adına 20 yada 25 katı ödül vermek daha sağlıklı olabilir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam bakın sorun bu düşürmeniz falan değil. Ödül sistemini değiştirebilirsiniz buna zaten itiraz etsekte değişen bişey olmayacak. Fakat bunu değiştirirken özellikle sizinde belirttiğiniz önem verdiğimiz yer diyorsunuz vergi bölümü hakkında ve bu bölüme önem verirken bu tarz ödül düşüşünü ay başında yapmak bence daha mantıklı bir aydır herkes vergi konusunda uğraşıyor ediyor. Bunu şubat 1 ile yapacağınızı duyurabilirdiniz. 1 gün kalmış duyuru geçtiniz. Sorun zaten burdan kaynaklı
Arkadaşlar biz forumda, oyunda, bildirim olarak, yaklaşık 1 aydır tüm kuralların değişeceğine dair bilgilendirme mesajları atmadık mı?
Biz kendi kendimize mi konusuyoruz?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam holdingler 15 seviyeyken 3-4 ay boyunca sıralamadaydım vergide. Ortalama 150-170m bandında birinci kişi puan kasıyordu ve o dönem 16milyar civarı 100 katı ile ödül alıyordu. Benim düşüncem 10 katı ödül cidden çok az en azından o dönemki dengeyi yakalayabilmek adına 20 yada 25 katı ödül vermek daha sağlıklı olabilir.
Şehir vergisinde de ödül geleceği için yine o denge sağlanacak.
Ama şu an neredeyse 1 milyara yakın puan kasılıyor.
Dengesizliğin siz de farkıdnasınız.

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Arkadaşlar biz forumda, oyunda, bildirim olarak, yaklaşık 1 aydır tüm kuralların değişeceğine dair bilgilendirme mesajları atmadık mı?
Biz kendi kendimize mi konusuyoruz?
Hocam konu yine aynı yere geliyor 😀 tamam söylediniz duyuru geçtiniz ama son gün ödül alınacak bir günden önce ödül düşüşünün yapılması ne kadar doğru olabilir ki

K E R E M

Uyanış || Parti Başkanı
Vatandaş
Gerçekten aşırı derecede para geliyordu güzel olmuş fakat önceki aylarda ödül alanlar holdingleri fulledi üstüne para birktirdi bu yüzden biraz haksızlık olduğunu düşünüyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bakın bu konuda haklısınız vergide aşırı derecede kasıyorlar ama ödül düşüşü bence şubat ayı itibariyle geçerli olunacaktır denilseydi daha güzel olurdu
Sizce böyle bir kaygımız var mı?
Ocak ayı içerisinde oyunda değişmedik kural kalmadı, genelde oyuncuların işine gelmeyenler gündem oldu.
Tabi ki bu da dğeişecek.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Şubat ayına tüm kurallar belli şekilde gireceğiz,
Zaten her gün bir kural değişti.
Son gün kural değişti diyenleri anlamakta zorlanıyoruz gerçekten.
açın wikiyi bakın, orası güncellemedi, hangisi doğru?

Akın Cınar

Asil Türk Partisi
Vatandaş
Oyunda bir denge var.
8 milyarı hangi sıralama ödülü alıyor.
8 milyarı hangi makam maaş alıyor bana söyler misniz?
Size göre bu kadar azaltılmış hali bile en yüksek seviyede.

Ki yani 80 milyardan bahsediyoruz.
80 Milyardan düştü.
Çıkarlarınız için oyunu mahvetmeyi göze almayın.
Haklısınız. Bence ilk başta cok fazlaydı hataydı simdi de çok fazla düstü gene hata. Maaş vs elbette almıyor o kadar lakin ulasılmayacak bir rakam degil. Ve ay boyunca ful kasıp 800 milyon yapıp karsılıgında bu sekil bir rakam için sanki düşük gibi geldi çünkü 800 kasmış birisi inanın 8 den cok daha iyisini hakediyordur naçizane önerim mevcut 10 x'in biraz daha değerlendirilip atması saygılar. 100 x olmasın tabi ama 10 da az gibi geldi. Tabi gene de son karar sizde hayırlı geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...