Bıyıklarına beton yetmeyen gardaşım nerde sahi
Bıyıklarına beton yetmeyen gardaşım nerde sahi
Selamaleyküm adam sensin.....
Grande mesut kankam hoşgeldin mapus damlarında ne yaptılar sana adın snall mesut olmuş kankam .Selamaleyküm adam sensin.....
Mahmut ağam eğlenir benimleGrande mesut kankam hoşgeldin mapus damlarında ne yaptılar sana adın snall mesut olmuş kankam .
Dayım nabtın beSelamaleyküm adam sensin.....
Altın ok kampı nerdeDayım nabtın be
Kamp ateşini yakmak için fatihi görevlendirdik. Gitmiş kamp alanını yakmış. İptal ettik kampıAltın ok kampı nerde
Üç hilalli partinin genel başkanı gibi takılıyorKamp ateşini yakmak için fatihi görevlendirdik. Gitmiş kamp alanını yakmış. İptal ettik kampı
Kamp alanında,Kamp yapan gruplara gidip, ben altın ok partisi kurucusu fatillah. Darbe yapalım mı diye sorduğunda olumsuz cevaplar almış, sinirlenmiş ve demiş ki, darbe yoksa sizde yoksunuz, burasıda yok. Vermiş ateşe.Üç hilalli partinin genel başkanı gibi takılıyor
Kamp alanında,Kamp yapan gruplara gidip, ben altın ok partisi kurucusu fatillah. Darbe yapalım mı diye sorduğunda olumsuz cevaplar almış, sinirlenmiş ve demiş ki, darbe yoksa sizde yoksunuz, burasıda yok. Vermiş ateşe.
Ne sözü ilya bacıBüyük mesut abi senin bi sözün vardı banaaaaaaaaa
Hani sen eğer bu darbe boşa çıkarsa demiştin bende dedim adını küçük mesut yapican mi diye hala ayni mesut abiNe sözü ilya bacı
ne alaka kankiŞimdi savcılık makamı el mo değişecek katsayı red edildiğine göre oyları da iptal edilip savcılık el değişmeli
Bu alaka şimdi adam bu ay sıralamada diye katsayı ödülü aldı şimdide ondan feragat etti. Mantık yürüt birazne alaka kanki
önümüzdeki dönem için feragat ediyorBu alaka şimdi adam bu ay sıralamada diye katsayı ödülü aldı şimdide ondan feragat etti. Mantık yürüt biraz
Önümüz deki dönem sıralamada olacağı kesin mi kiönümüzdeki dönem için feragat ediyor
tamam işte girse de katsayı almayacakÖnümüz deki dönem sıralamada olacağı kesin mi ki