FORUM SOHBET ALANI (22 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Bak böyle konuşuyorsun, sonrasında abi kusura bakma diyorsun😀 Ama senin huyun bu zaten, ben yaptım ben ettim. Bu oyuna ben yön verdim, oyunun Çoğu kuralını ben getirdim🤣🤣
Kanıt çıkartmaz isen seni burda rezil edicem şu yönü verdim bunu yaptığım dediğm kanıtları çıkart yoksa sana yapacağımı bilirim ben dönek kadir

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kanıt çıkartmaz isen seni burda rezil edicem şu yönü verdim bunu yaptığım dediğm kanıtları çıkart yoksa sana yapacağımı bilirim ben dönek kadir
Kanıt benim. Beni bilende bilir. Ne yani dc de sesli konuşmaları mı kaydetseydim. Ama keşke kaydetseydim. He birde şu safi rüzgarlığın da bitmedi gitti hala. Bana yapacağını yap cengiz hadi bekliyorum 🤣
Hayır seni kral yapsak, sen ilkönce kendi koltuğunu yakarsın😀😀

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Kanıt benim. Beni bilende bilir. Ne yani dc de sesli konuşmaları mı kaydetseydim. Ama keşke kaydetseydim. He birde şu safi rüzgarlığın da bitmedi gitti hala. Bana yapacağını yap cengiz hadi bekliyorum 🤣
Hayır seni kral yapsak, sen ilkönce kendi koltuğunu yakarsın😀😀
Yaw 10/1 doğru oda şüpheli hadi kaybol

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Seni diriliştende kovdular deme. 🤣🤣 Makam almak için gitmediği kapıda, yapmadığın uşaklık kalmadı cengizzzzzz🤣🤣
Kadir en azından oyun kurallarına göre hareket ediyorum senin gibi milleti farklı platforma çağırıp küfür etmiyorum yüz desen yüz yok özür dileyerek geldiğin bu oyuna önce saygı duymayı öğren

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kadir en azından oyun kurallarına göre hareket ediyorum senin gibi milleti farklı platforma çağırıp küfür etmiyorum yüz desen yüz yok özür dileyerek geldiğin bu oyuna önce saygı duymayı öğren
Senin yaptıklarını söylesem rezil olursun, demagoji yapma hiç boşuna😀