Psg de maça çıkmamış adama daha iyi demek ❌️1 ay uğraşıp alamadığımız
Daha iyilerini 6snin elinden aldığımız için vazgeçtiğimiz
Milanda düzenli ilk 11 oynayan adamı alamadığınızı kabul etmek ✅️
Psg de maça çıkmamış adama daha iyi demek ❌️1 ay uğraşıp alamadığımız
Daha iyilerini 6snin elinden aldığımız için vazgeçtiğimiz
Hmm fenerde berabere kalmış tüh ya .dGesem yenilmiş. Tam nasıl olur diye düşünürken. Bir baktım , hakemler türk değilmiş.
UEFA resmen gesemin üzerine oynuyor. Türk hakemleri atamıyor
Bunu yazmak için takribi bi 20 ya da 25 hafta beklemissindir namağluptük ya içinde kalmaz artık .dGesem yenilmiş. Tam nasıl olur diye düşünürken. Bir baktım , hakemler türk değilmiş.
Berabere kaldıkları takımın yarısı sakat zaten DHHHHSHSHSHmm fenerde berabere kalmış tüh ya .d
Okan buruk açıklama yapmış Avrupa maçlarında türk hakem getirilsin diye….Gesem yenilmiş. Tam nasıl olur diye düşünürken. Bir baktım , hakemler türk değilmiş.
2 kilo da patates lütfenBunu yazmak için takribi bi 20 ya da 25 hafta beklemissindir namağluptük ya içinde kalmaz artık .d
Orta sahada eksikleri vardı ama. Halil umut meler olsaydı yenilmezdi.Okan buruk açıklama yapmış Avrupa maçlarında türk hakem getirilsin diye….
Lige hakemlerle, haksız penaltılarla ve algılarla tutunan rüya takımı fenerbahçe 24. sırada zar zor bir şekilde Avrupa'ya devam ediyor fazla zorlamayın benceOkan buruk açıklama yapmış Avrupa maçlarında türk hakem getirilsin diye….
Bu dediklerine sen bile inanmadın benceLige hakemlerle, haksız penaltılarla ve algılarla tutunan rüya takımı fenerbahçe 24. sırada zar zor bir şekilde Avrupa'ya devam ediyor fazla zorlamayın bence
Ağmet burda ofa basa biliyozmuOkan buruk açıklama yapmış Avrupa maçlarında türk hakem getirilsin diye….
aynen yapıBu dediklerine sen bile inanmadın bence
Allah aşkına konuma yazma yok sayıyorum seni yine bir yerden çıkıyorsun git artık çok samimi söylüyorum yeterAğmet burda ofa basa biliyozmu
Herkese açık alan sana demedim zaten umutlanma seninleuhatap olduğum yok meraklinda degilim düzgün konuş benjm leAllah aşkına konuma yazma yok sayıyorum seni yine bir yerden çıkıyorsun git artık çok samimi söylüyorum yeter
Sal artık şu çocuğuHerkese açık alan sana demedim zaten umutlanma seninleuhatap olduğum yok meraklinda degilim düzgün konuş benjm le
Arkadaşım sizin sikintilariniz mi var biseyleri anlamiyormusunuz ben zaten muhatap dahi olmuyorum alakam yok bisey yazıyorum ona atlıyorSal artık şu çocuğu
Tmm git şimdiArkadaşım sizin sikintilariniz mi var biseyleri anlamiyormusunuz ben zaten muhatap dahi olmuyorum alakam yok bisey yazıyorum ona atlıyor
Sana noluyoTmm git şimdi
Kaan kırmızı çizgim diyorum anlamıyorsun düzgünce uyarıyorumSana noluyo